Θρίαμβος Λούρου: Πήρε Νίκο Μπόμπορη, Γιώργο Παπαδόπουλο και Ποστόλι

Μία ακόμη σπουδαία μεταγραφή είναι γεγονός για τον Θρίαμβο Λούρου αφού ο Νίκος Μπόμπορης απάντησε θετικά στην πρόταση που δέχθηκε από τον Θρίαμβο Λούρου κι, έτσι, επιστρέφει στην ομάδα που ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά...


Ασφαλώς πρόκειται για σημαντική επιτυχία καθώς ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής ανεβάζει σε μεγάλο βαθμό τον πήχη. Ο 31χρονος επιθετικός είχε προτάσεις και από άλλες ομάδες, ωστόσο επικράτησε το συναίσθημα με αποτέλεσμα να αποδεχθεί την πρόταση του Θριάμβου Λούρου. Ο Νίκος Μπόμπορης πέρυσι αγωνίστηκε σε ΠΣ Πρέβεζα και τον Ιανουάριο μετακόμισε στην Αναγέννηση Άρτας και ήταν από τους βασικούς πρωταγωνιστές της ομάδας που πήρε από τους αγώνες μπαράζ το εισιτήριο για τη Γ΄ Εθνική.

Επισης η ομάδα του Λούρου ανακοίνωσε  την απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών οι οποίοι την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται με τα χρώματα του Θρίαμβου.

Πρόκειται για τον έμπειρο αμυντικό Γιώργο Παπαδόπουλο που έμεινε ελεύθερος από τον ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου, και τον μεσοεπιθετικό Φρατζέσκο Ποστόλι από την Δόξα Ωρωπού.






πηγη: prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας