Ξεκίνησε την προετοιμασία της ενόψει της νέας περιόδου η Νίκη Στεφάνης.

Η ομάδα της Στεφάνης εντελώς διαφορετικοί με όσα γνωρίζαμε μέχρι τώρα, τόσο στο ρόστερ όσο και στον «πάγκο» μπήκαν στο «χορό» της προετοιμασίας αισιοδοξώντας ότι και φέτος θα είναι και πάλι πρωταγωνιστές στο τοπικό μας ποδόσφαιρο...


Μπορεί να αποχώρησαν πολλοί και κάποιοι  ποδοσφαιριστές από τη Νίκη μπορεί να έχουν άλλον τεχνικό στο «τιμόνι» τους, όμως είναι η ομάδα που πρωταγωνιστεί στην Β΄ κατηγορία και δεν μπορεί κανείς, να τους αμφισβητεί.

Ο Σπύρος Τάγγας, σαν αξιόλογος τεχνικός στην μετά εποχή Δημήτρη Πάντου, καλείται να προετοιμάσει μια ομάδα δυνατή, και θέλει να την διατηρήσει ανταγωνιστική και να την οδηγήσει και πάλι στην κορυφή προασπίζοντας τα κεκτημένα προσθέτοντας μέσα νέο “αίμα”.

Στην «πρώτη» της ομάδας παραβρέθηκαν οι παλιοί ποδοσφαιριστες αλλα και οι 7 νέοι, ενώ κάποιοι άλλοι απουσίαζαν δικαιολογημένα λόγω εργασίας.

Τη φανέλα της Νίκης Στεφάνης από φέτος θα φορέσουν οι Χάρης Μπεκιάρης (30 χρ., επιθετικός από Ερμή Καναλίου), Αντριάν Μπρακάϊ (23 χρ., μέσος από Θρίαμβο Λούρου), Μάριους Μπρακάϊ (25 χρ., μέσος από Θρίαμβο Λούρου), Χρήστος Μπαλούμης (28 χρ., μεσοεπιθετικός από Θρίαμβο Λούρου), Δημήτρης Ζυγούρης (16 χρ., μέσος από Θρίαμβο Λούρου), Ιωάννης Λώλης (16 χρ., μεσοεπιθετικός από Θρίαμβο Λούρου), Χρήστος Γιώτης (29 χρ. Αμυντικός από Αετό Ιωαννίνων), χωρίς να αποκλείεται κάτι άλλο αν προκύψει κάτι εξαιρετικό.

Οι προπονήσεις διεξάγονται σε καθημερινή βάση όπου ο Σπύρος Τάγγας αναμένεται να δώσει μεγάλη βαρύτητα, όπως είναι αυτονόητο, στη φυσική κατάσταση και τους παίκτες του, να χύνουν πολλά «ποτάμια» ιδρώτα!





πηγη: prevezasports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας