Ξεκίνησε η η αποκατάσταση της 8ης επαρχιακής οδού στην Άνω Ρευματιά

Ένα σημαντικό έργο που θα δώσει λύση στην ταλαιπωρία που υφίστανται τα ορεινά τοπικά διαμερίσματα της δημοτικής ενότητας Λούρου μπήκε επιτέλους σε φάση υλοποίησης...

Πρόκειται για την αποκατάσταση στο τμήμα του δρόμου μεταξύ Βρυσούλας και Άνω Ρευματιάς, το οποίο λόγω των έντονων βροχοπτώσεων είχε υποστεί μεγάλες ζημιές από τις καθιζήσεις πριν από 3 περίπου χρόνια, με αποτέλεσμα να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οδηγών.

Το υποέργο «εργολαβία αποκατάστασης ζημιών κατολίσθησης πρανούς τμήματος 8ης επαρχιακής οδού στην Άνω Ρευματιά» έχει προϋπολογισμό 423 χιλιάδες ευρώ και καλώς εχόντων των πραγμάτων αναμένεται να ολοκληρωθεί πριν τα Χριστούγεννα, δίνοντας οριστική λύση σε ένα πρόβλημα που ταλαιπωρεί κατοίκους αλλά και τους διερχόμενους οδηγούς στα ορεινά δημοτικά διαμερίσματα της Δ.Ε. Λούρου.

Να θυμίσουμε πως εδώ και 3 περίπου χρόνια η κυκλοφορία στο σημείο γινόταν στο ένα ρεύμα κυκλοφορίας αφού στην κυριολεξία ο μισός δρόμος είχε καταρρεύσει μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα, εγκυμονώντας σοβαρούς κινδύνους για την ασφάλεια των διερχόμενων οχημάτων.








πηγη: atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας