Βουβοπόταμος: Η ξαδέλφη και ανιψιός ηλικιωμένης της ξάφρισαν το λογαριασμό!

Ξέχασαν, όμως να βάλουν στη θέση του το βιβλιάριο και δεν υπολόγισαν ότι στην τράπεζα όπου έκαναν την ανάληψη υπήρχαν...
κάμερες

Δυο πράγματα δεν είχαν υπολογίσει μια γυναίκα και ο ανιψιός της, όταν άδειαζαν τον τραπεζικό λογαριασμό μιας ηλικιωμένης εξαδέλφης της πρώτης και θείας του δεύτερου κλέβοντας το βιβλιάριο και την ταυτότητά της! Το πρώτο ήταν ότι ξέχασαν να βάλουν στη θέση του το βιβλιάριο και το δεύτερο ότι στην τράπεζα όπου έκαναν την ανάληψη υπήρχαν... κάμερες!

Πέρασαν τρεις μήνες ώσπου να ανακαλύψει η ηλικιωμένη γυναίκα ότι το βιβλιάριο καταθέσεων της Εθνικής τράπεζας έλειπε από το σπίτι της στον Βουβοπόταμο Πρέβεζας. Όταν πήγε να το δηλώσει στο υποκατάστημα της περιοχής και να ελέγξει το λογαριασμό της, πληροφορήθηκε έκπληκτη ότι είχαν απομείνει... μερικά ευρώ ενώ ήξερε πως είχε ένα μεγάλο ποσό!

Η άτυχη ηλικιωμένη ζήτησε να εντοπιστούν η ημερομηνία και η ώρα της ανάληψης και να ελεγχθεί το οπτικό υλικό από τις κάμερες ασφαλείας. Η εικόνα έδειξε μια γυναίκα μεταμφιεσμένη με μαντήλι και γυαλιά, στο πρόσωπο της οποίας η δικαιούχος αναγνώρισε έκπληκτη την εξαδέλφη της! Η δράστιδα εντοπίστηκε και ομολόγησε στους αστυνομικούς ότι το βιβλιάριο και την ταυτότητα της ηλικιωμένης είχε κλέψει ένας κοινός ανιψιός τους, ο οποίος την έπεισε να αδειάσουν το λογαριασμό της άλλης θείας του!

Μάλιστα, ο ανιψιός επέστρεψε με τρόπο την ταυτότητα αλλά... ξέχασε το βιβλιάριο στο οποίο είχε καταγραφεί η ανάληψη! Ο νεαρός αρνήθηκε κάθε σχέση, αλλά ο εισαγγελέας του άσκησε δίωξη για κλοπή και όρισε τακτική δικάσιμο για να δικαστεί μαζί με τη θεία του που κατηγορείται για απάτη και υπεξαίρεση. Και οι δυο, όμως, παρέμειναν ελεύθεροι γιατί το αδίκημα δεν ήταν αυτόφωρο.






protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας