Λουριώτικος Α.Γ.Ο. - Οι αποφάσεις και ο προγραμματισμός για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015

Σε συνάντηση που είχαν την Κυριακή 13 / 7 τα μέλη του ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΥ Α.Γ.Ο. αποφασίστηκαν για την αγωνιστική χρονιά 2014-2015 τα εξής...


α) Να συμμετάσχει στα πρωταθλήματα καλαθοσφαίρισης Ανδρών , Εφήβων και Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ και να προχωρήσει στην προσπάθεια σύσταση Ακαδημίας Καλαθοσφαίρισης με στόχο την διδασκαλία του μπάσκετ και τη σωστή αθλητική παιδεία σε νεαρά παιδιά της περιοχής μας.

β) Να συνεχίσει την πολύ επιτυχημένη λειτουργία του τμήματος Ρυθμικής Γυμναστικής με γυμνάστρια την κυρία Χόικα Ευαγγελία και στην ερχόμενη χρονιά.

γ) Να συνεχίσει, αν υπάρξει και τη νέα σεζόν εκδήλωση ενδιαφέροντος, τη λειτουργία του τμήματος Γυμναστικής Ενηλίκων Γυναικών και

δ) Να ανατεθεί στον πρόεδρο του συλλόγου η αναζήτηση προπονητή για την επαναλειτουργία του τμήματος στίβου του συλλόγου.

Τέλος αποφασίστηκε να γίνουν από όλα τα μέλη του συλλόγου προσπάθειες προς όλες τις κατευθύνσεις και τις τοπικές αρχές προκειμένου να λειτουργήσει απρόσκοπτα και να βοηθηθεί περισσότερο η ανάπτυξη του αθλητισμού στην περιοχή μας και η ομαλή λειτουργία όλων των τμημάτων του συλλόγου.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας