Συνολικά 19 συνδυασμοί σε Δήμους και Περιφέρεια ζητούν την ψήφο των πολιτών του νομού Πρεβέζης στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές

Στην μάχη για την διπλή εκλογική αναμέτρηση της 18ης Μαΐου έχουν ριχθεί τα επιτελεία των συνδυασμών, θέλοντας να έχουν όσο το δυνατόν την μεγαλύτερη συσπείρωση των ψηφοφόρων τους. Στην Περιφερειακή Ενότητα Πρέβεζας...
συνολικά, 19 συνδυασμοί σε Δήμους και Περιφέρεια ζητούν την ψήφο των πολιτών στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές.

Πρόκειται για 6 συνδυασμούς της Περιφέρειας και 13 συνδυασμούς στους δήμους του νομού. Εκ των οποίων έξι υποψήφιοι δήμαρχοι διεκδικούν το Δήμο Πρέβεζας, τρεις το δήμο Πάργας και τέσσερις το Δήμο Ζηρού. Οι υποψήφιοι στους δήμους του νομού ανέρχονται στους 1229 και 67 είναι για την Περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας. Η ανακήρυξη συνδυασμών και υποψηφίων από τα Πρωτοδικεία θα γίνει το αργότερο, το Σάββατο 3 Μαΐου, όπου και θα γίνει και επίσημα γνωστός ο ακριβής αριθμός υποψηφιών και συνδυασμών.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσαν στη δημοσιότητα οι συνδυασμοί για το Δήμο της Πρέβεζας 560 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι διεκδικούν την ψήφο των δημοτών. Συγκεκριμένα 132 υποψήφιοι με την «Δημοτική Συνεργασία» με επικεφαλής τον Χρήστο Μπαΐλη, 110 είναι οι υποψήφιοι της «Δύναμης Ενότητας και Συνεργασίας» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μιλτιάδη Κλάπα. Το ψηφοδέλτιο της Ανοιχτής Συμπαράταξης Πρέβεζας με επικεφαλής τον Δημήτρη Παππά στελεχώνουν 104 άτομα και στο ψηφοδέλτιο της Λαϊκής Συσπείρωσης με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Νόβα συμμετέχουν 103 υποψήφιοι. Η Δημοτική Ριζοσπαστική Συνεργασία με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Βασιλείου διεκδικεί την ψήφο των δημοτών της Πρέβεζας με 83 υποψηφίους και τέλος η Αριστερή Παρέμβαση Δήμου Πρέβεζας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιάννη Θάνη έχει στο συνδυασμό της 27 άτομα. 

Στο δήμο Πάργας στους τρεις συνδυασμούς συμμετέχουν 304 υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Η «Δημοτική Ενωτική Πορεία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Αντώνη Νάστα στελεχώνεται από 141 άτομα, ο συνδυασμός «Δυνατά για μια νέα αρχή» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Θανάση Ράπτη από 100 άτομα και η Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Σωτήρη Γάκη έχει 63 υποψηφίους.

Στο Δήμο Ζηρού 366 είναι οι υποψήφιοι στους τέσσερις συνδυασμούς που συμμετέχουν στις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο «Δήμος για τον πολίτη» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Δημήτρη Γιολδάση έχει 116 υποψήφιους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους, ο συνδυασμός «Νέα πορεία» με υποψήφιο Δήμαρχο τον Νικόλαο Καλαντζή 103. ο συνδυασμός «Εποχή δημιουργίας» με υποψήφιο Δήμαρχος τον Γεώργιο Γιάννο 68 και η Λαϊκή Συσπείρωση με υποψήφιο Δήμαρχο τον Μενέλαο Γείτονα 79 υποψηφίους.









Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας