TAEKWON-DO “ΕΥΚΛΕΑΣ” ΛΟΥΡΟΥ-Η αθλητική ακαδημία των επιτυχιών


Έκλεισε τη χρονιά με φιλικούς αγώνες 
ακαδημίας έπειτα από μια χρονιά 
επιτυχιών....


Η Αθλητική Ακαδημία TAEKWON-DO «ΕΥΚΛΕΑΣ» Λούρου αποχαιρετώντας το 2013 σε ένα Χριστουγεννιάτικο κλίμα, διοργάνωσε για τους μικρούς και μεγάλους αθλητές της, «φιλικούς αγώνες ακαδημίας» την 22/12/2013 στον χώρο άθλησης της ακαδημίας στο Λούρο Πρέβεζας. 


Σε μια ευχάριστη

ατμόσφαιρα, αφού νικητής ή ηττημένος δεν είχε καμία σημασία, οι αθλητές αγωνίστηκαν και κατάφεραν να δώσουν χαρά και συγκίνηση, τόσο στους γονείς που παρευρέθηκαν όσο και στην προπονήτρια τους Κατσαούνου Γρηγορία, βλέποντας το πάθος τους για άθληση και την αγάπη τους για το άθλημα του TAEKWON-DO I.T.F.

Όλοι τους έδωσαν ευχές για τις γιορτές και για τον ερχομό του καινούργιου έτους 2014 . Το 2013 ήταν μια καλή χρονιά με συμμετοχή της ακαδημίας σε εθνικά και διεθνή γεγονότα. 
Ειδικότερα η συμμετοχή στο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΟ Πρωτάθλημα στην Ισπανία όπου οι δύο αθλητές μας Μέμα Εμιλιάνο & Σταμάτη Λαμπρινή κατέκτησαν τον τίτλο των Πρωταθλητών Ευρώπης, και πρόσφατα την συμμετοχή της Στούπα Παναγιώτας & της Τζώκα Ειρήνης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στην Αθηνά κατακτώντας της 1η και 2η θέση.

Όλοι όμως οι αθλητές έδειξαν τον καλύτερο τους εαυτό σε όλα τα φιλικά πρωταθλήματα που διεξήχθησαν εντός και εκτός Νομού δείχνοντας πάνω από όλα το ήθος και την αγωγή που αρμόζει σε μια αθλητική ακαδημία πολεμικής τέχνης. Η Διεθνής Εκπαιδεύτρια Κατσαούνου Γρηγορία 5Dan έδωσε της ευχές της σε όλους για μία καλή χρονιά το έτος 2014 με υγεία, αγάπη, ευτυχία για όλους τους αθλητές και γονείς.

Τόνισε πως αυτή η προσπάθεια συντονίζεται και στηρίζεται από τον Δάσκαλο της Matser Σολδάτο Άγγελο, συμβάλουν όμως και οι συνεργάτες της οι προπονητές του ΕΥΚΛΕΑ. Ιδιαίτερα μίλησε για τους προπονητές Βουλιστιώτη Ιωάννη και Λώλη Θεόδωρο όπου ήταν και οι συναθλητές με τους οποίους ξεκίνησαν το 1990 με τον Master Σολδάτο Άγγελο την πρώτη σχολή TAEKWON-DO I.T.F. στον Λούρο Πρέβεζας.


H oμάδα του Λ+ εύχεται υγεία σε όλα τα μελή του TAEKWON-DO ΕΥΚΛΕΑ. Το 2014 να έχει περισσότερες διακρίσεις,να συνεχίσουν με την ίδια μεθοδικότητα και να είναι πιστοί στο ήθος και το πάθος που τους διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας