Νίκη Στεφάνης-Αέτος Αγιάς: 2-0

Επιστροφή στις επιτυχίες για την ομάδα της Νίκης Στεφάνης με μια εύκολη επιτυχία απέναντι στην ομάδα του Αετού Αγιάς.Από το πρώτο ημίχρονο...
η ομάδα της Νίκης έδειξε ποίος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης αφού με ένα γκολ του Νάση(15΄) και ένα του Μπατσούλη(45΄+ με πέναλντυ) καθάρισε το ματς νωρίτερα και πέρασε ενα εύκολο απογευμα.

Στην επανάληψη η ομάδα της Στεφάνης έδωσε ευκαιρία στα νέα ταλέντα(Τάγγας,Γεωργατσέλης,Βασιλείου) που έδειξαν πολύ καλά στοιχεία δίνοντας υπόσχεση για τα επόμενα χρόνια.

Δηλώσεις του πρόεδρου Θέμιστοκλή Μπορμπόλη μετα το παιχνιδι στην προσωπικη του σελιδα στο Facebook..."Θελω να ευχαριστησω ολους τους παιχτες της ομαδας μας και αυτους που δεν αγωνιστηκαν για τη σημερινη νικη καθως επισης τον προπονητη μας Δημητρη Παντο και του ευχομαστε ολοψυχα γρηγορη αναρρωση στη πανεμορφη κορη του και να ΄ναι γρηγορα κοντα μας... Επισης ενα μεγαλο ευχαριστω απο μενα,τη Διοικηση και τους παιχτες στον Μεγαλυτερο ποδοσφαιριστη που ανεδειξε η περιοχη μας τον αγαπητο μου και ανεπαναληπτο ΠΕΡΙ ΣΠΥΡΑΚΟ..να τον εχει ο Θεος καλα.."

Η βαθμολογία μετά από 15 αγώνες:

1 ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ : 39
2 Π.Σ.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ 04 : 34
3 Α.Ο.ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ : 34
4 ΝΙΚΗ ΣΤΕΦΑΝΗΣ : 31
5 ΕΝΩΣΗ ΠΑΡΓΑΣ : 29
6 Α.Ε.ΣΑΜΨΟΥΝΤΑΣ : 29
7 ΑΝΑΓ/ΣΗ ΑΧΕΡΟΥΣΙΑΣ : 26
8 ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΓ.ΓΕΩΡΓΙΟΥ : 24
9 ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΘΟΥΣΑΣ : 22
10 ΑΠΟΛΛΩΝ ΒΟΥΒ/ΜΟΥ : 13
11 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΠΕΤΡΑΣ : 7
12 ΑΕΤΟΣ ΑΓΙΑΣ : 6
13 Π.Σ,ΦΑΝΑΡΙΟΥ : 0
14 ΦΟΡΤΟΥΝΑ ΒΑΛΑΝ/ΧΗΣ : 0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας