Αμβρακικός Βονιτσας - Θρίαμβος Λούρου 3 -1

Στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα της Α' κατηγορίας της ΕΠΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ φιγουράρει ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ μετά την σημερινή νκη του με 3-1 επί του ΘΡΙΑΜΒΟΥ ΛΟΥΡΟΥ στο γήπεδο της Βόνιτσας...


Ο ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ εκμεταλλεύτηκε την ήττα του ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ με 0-1 από τις ΕΛΠΙΔΕΣ/ΟΔΥΣΣΕΑ ΝΥΔΡΙΟΥ στο Καναλάκι και πλεόν όχι απλά είναι στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα αλά παραμένει και η μοναδική αήττητη ομάδα της κατηγορίας με απολογισμό 7 νίκες και 2 ισοπαλίες.

Πάντως το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για την Βόνιτσα η οποία στο 23ο λεπτό βρέθηκε πίσω στο σκορ μετά από κεφαλιά του Κιτσαντά. Ο πρώην παίκτης της Βόνιτσας δεν πανηγύρισε το γκολ τιμώντας τα χρόνια που αγωνιζόταν στον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Βονιτσα ήταν πάρα πολύ καλή και κατάφερε να πετύχει τρία τέρματα ενώ είχε ευκαιρίες και για ακόμη περισσότερα γκολ.

Στο 57' έγινε το 1-1 όταν μετά από σουτ τυ Κούτσικου Δ.Κ. ο Κατσάνος στην προσπάθειά του να διώξει έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Στο 60ο λεπτό ο Κούτσικος Δ.Κ. με σουτ έκανε το 2-1 για τον ΑΜΒΡΑΚΙΚΟ και στο 85' ο κορυφαίος της συνάντησης, Κούτσικος Δ.Κ. μετά από ατομική προσπάθεια διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Να σημειωθεί ότι ο ΘΡΙΑΜΒΟΣ αγωνιζόνταν από το 61ο λεπτό με 10 παίκτες μετά από αποβολή με δεύτερη κίτρινη κάρτα του Χισένι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΟΜΑΔΩΝ:

ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ: ΠΑΧΗΣ, ΦΕΣΣΑΣ, ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ (46’ ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.Γ.), ΦΟΥΡΛΗΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΛΙΟΤΣΟΣ (90’ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΝΗΣ), ΧΑΣΑΚΗΣ, ΣΠΥΡΑΚΟΣ, ΧΑΪΔΑΚΗΣ, ΚΟΥΤΣΙΚΟΣ Δ.Κ. (86’ ΠΑΛΗΟΓΙΑΝΝΗΣ), ΚΟΛΟΒΟΣ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ: ΚΟΤΣΗΣ, ΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΣ (75’ ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ), ΠΟΣΤΟΛΙ 57’ ΜΑΚΡΗΣ), ΜΠΟΜΠΟΡΗΣ, ΚΙΤΣΑΝΤΑΣ, ΚΑΤΣΑΝΟΣ (80’ ΣΙΣΚΑΣ), ΤΣΟΥΚΗΣ, ΛΕΤΣΟΣ, ΓΚΙΝΗ, ΖΑΚΚΑΣ, ΧΙΣΕΝΙ









www.amvrakikosnews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας