Δυναμικό ξεκίνημα στην νέα εποχή της Φιλαρμονικής Δ.Ε. Λούρου

Με μεγάλο ενδιαφέρον η τοπική κοινωνία του Λούρου φαίνεται να αγκαλιάζει το νέο ξεκίνημα της Φιλαρμονικής...

Μετά από 3 χρόνια απουσίας η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Λούρου θα κάνει την επανεμφάνισή της στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, συντροφεύοντας τις σημαντικές στιγμές των θρησκευτικών, εθνικών και λοιπών εκδηλώσεων.

Με την έναρξη των εγγραφών και με πρωτοβουλία του αρχιμουσικού της μπάντας Αντώνη Κατσαούνου, πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Δημοτικό Κατάστημα όλων των μουσικών καθώς και όλων όσων ενδιαφέρονται να αποτελέσουν μέλη της Φιλαρμονικής. 

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε καλό κλίμα και αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν γίνει ήδη 30 εγγραφές νέων μουσικών άνω των 10 ετών, οι οποίοι θα παρακολουθήσουν δωρεάν μαθήματα θεωρίας της Μουσικής-Σολφέζ καθώς και την εκμάθηση μουσικού οργάνου.

Παράλληλα βρίσκονται σε εξέλιξη και εγγραφές για τμήμα ενηλίκων, έτσι ώστε να δοθεί η δυνατότητα και σε μεγαλύτερες ηλικίες να γνωρίσουν τον όμορφο κόσμο της μουσικής.

 Η επανεμφάνιση της Φιλαρμονικής του Λούρου θα γίνει στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου και οι πρόβες συνεχίζονται εντατικά.

Το εντυπωσιακό ξεκίνημα της Φιλαρμονικής Δημοτικής Ενότητας Λούρου επισήμανε ο Αρχιμουσικός Κατσαούνος Αντώνιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό prisma 95.1 

Ακούστε την συνέντευξη κάνοντας κλικ --> ΕΔΩ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας