Θρίαμβος Λούρου-Αναγέννηση Άρτας 3-3


Θρίαμβος Λούρου και Αναγέννηση Άρτας αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 3-3 και έτσι πρόσεφεραν στους φιλάθλους που βρέθηκαν σήμερα το απόγευμα στο γήπεδο του Λούρου έξι γκολ, πολλές χαμένες ευκαιρίες, και αρκετά καλό ρυθμό, ο οποίος δεν επηρεάστηκε από τις αλλαγές-δοκιμές των δύο προπονητών.
Η Αναγέννηση Άρτας...
μπήκε πιο δυνατά στο ματς και στο 19΄ λεπτό μετά από κόρνερ του Σταμούλη ο Βερλέκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Γούλας με σουτ έκανε το 0-1.  Από κείνο το σημείο και μετά ο Θρίαμβος ισορρόπησε το ματς και στο 36΄ ο Γκίνη έκανε τη σέντρα και ο Καρασαββίδης έπιασε το σουτ αλλά ο Νικολάου έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στο 40΄ ο Γκίνη με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή έγραψε το 1-1. Δυο λεπτά αργότερα, και συγκεκριμένα στο 43΄ ο Θρίαμβος Λούρου μπήκε μπροστά στο σκορ. Η σέντρα ήταν του Γκίνη από τα δεξιά και ο Καρασαββίδης  με σουτ έκανε το 2-1. Καθ'ολη την διάρκεια της επανάληψης, οι αλλαγές των δύο προπονητών ήταν πολλές, αλλά ο ρυθμός παρέμεινε αρκετά καλός. Στο 61΄ ο Μπόμπορης με πλασέ έκανε το 2-2 με τους παίκτες του Θριάμβου να διαμαρτύρονται για οφσάιντ. Στο 72΄ πλασέ του Μπόμπορη η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι άουτ. Στο 73΄ κεφαλιά του Μπόμπορη απέκρουσε ο Κώτσης. Στο 79΄ ο Ζάκκας μόνος του απέναντι από τον Νικολάου πλάσαρε αλλά  ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης έδιωξε σε κόρνερ. Στο 81΄ ο Μπόμπορης με σουτ έκανε το 2-3, και στο 87΄ ο Ζάκκας με σουτ το 3-3 γράφοντας και το τελικό αποτέλεσμα.
Διαιτητής:Φίτσας
Βοηθοί:Ζιώγας-Σφονδύλη
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ (Κώστας Αμάραντος): Κώτσης, Σάκκος, Κάτσανος, Μπόμπορης, Κιτσαντάς, Ποστόλι, Ζάκκας, Λέτσος, Καρασαββίδης, Χεσίνι, Γκίνη.
Έπαιξαν και οι:Καραβασιλείου, Αθανασόπουλος, Τάγγας, Σίσκας, Ζάχος, Τσούκης, Καραγιάννης, Λώλης.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΆΡΤΑΣ (Δημήτρης Μπαλάφας): Νικολάου, Παπανίκου, Παπακίτσος, Μπουγάς, Τριαντάφυλλος, Λέντζος, Γούλας, Βερλέκης, Τρομπούκης, Σταμούλης, Μπόμπορης.
Έπαιξαν και οι:Σακκάς, Κατσούδας, Βασίλας, Γαλάνης, Τάσσος.

http://www.prevezasports.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας