ΛΟΥΡΙΩΤΙΚΟΣ Α.Γ.Ο: "Aρχίζουμε και πάλι"


Ξεκινάνε από τη Δευτέρα οι υποχρεώσεις των τμημάτων του συλλόγου για την περίοδο 2013-2014 μετά τη διακοπή του καλοκαιριού. 
Πρώτοι στο χορό θα μπουν οι
πιτσιρικάδες του τμήματος καλαθοσφαίρισης μιας και τα πρωταθλήματα Εφήβων και Παίδων της ΕΣΚΑΒΔΕ είναι προγραμματισμένα να αρχίσουν στις αρχές Σεπτέμβρη.

Έτσι τη Δευτέρα στις 21.30 στο Κλειστό Γυμναστήριο Λούρου θα γίνει η πρώτη συγκέντρωση των παλιών αλλά και των νέων παικτών που θα στελεχώσουν τις ομάδες υπό τις οδηγίες και φέτος του προπονητή μπάσκετ του συλλόγου κ. Λώλη Θεόδωρου. Εκεί θα βρίσκεται και η διοίκηση του συλλόγου για να καλοσορίσει τους αθλητές και να ανταποκριθεί στο μέτρο του δυνατού στις επιθυμίες του προπονητή. 


Ευχή όλων μας είναι να μπορέσουν οι μικροί να φτάσουν και φέτος στις έξι καλύτερες ομάδες της ΒΔ Ελλάδας ή και πιο πάνω. Αυτό όμως δεν είναι αυτοσκοπός για το σύλλογο ο οποίος τα τελευταία χρόνια στοχεύει στην όθηση των νέων παιδιών προς των αθλητισμό και τη χαρά και υγεία που αυτός προσφέρει. 

Πάμε λοιπόν και πάλι με χαρά και ενθουσιασμό και θα θέλαμε να έχουμε μαζί μας όσο πιο πολλά παιδιά αλλά και μεγάλους για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας