Λούρος:Τι συμβαίνει με το αποχετευτικό ;


Με βομβαρδισμένο τοπίο μοιάζει εδώ και πολύ καιρό η περιοχή του Λούρου και του Ωρωπού Πρέβεζας. Αιτία κι αφορμή η κατασκευή του αποχετευτικού δικτύου. Και φυσικά, όταν εκτελείται ένα μεγάλο έργο, η ταλαιπωρία είναι δεδομένη και δικαιολογημένη σε κάποιο βαθμό. Όμως στην περίπτωση αυτή φαίνεται πως κάτι άλλο συμβαίνει....
Κι αυτό γιατί ενώ φαινομενικά, σε πολλά σημεία το έργο έχει ολοκληρωθεί τα σκάμματα παραμένουν ανοιχτά.
Κάτοικοι της περιοχής, που γίνονται καθημερινά μάρτυρες της σκληρής πραγματικότητας, σημειώνουν πως κάτι περίεργο συμβαίνει. Και απευθύνονται στους επιβλέποντες το έργο με το ερώτημα αν τα ύψη και οι κλήσεις τηρούνται....
Κατά το παρελθόν υπήρξαν καταγγελίες ότι μέρος του συγκεκριμένου έργου σκάβεται κυριολεκτικά στον αέρα! Άλλα δηλαδή θα έπρεπε να είναι τα βάθη κι άλλα αυτά που συνέβαιναν στην πράξη.
Τότε η εταιρία διέψευσε ότι ισχύει κάτι τέτοιο και υποστήριξε από την πλευρά της ότι όλα γίνονται με βάση τη μελέτη και το νόμο.
Ωστόσο ουδέποτε δόθηκε απάντηση από τον Δήμο Πρέβεζας που έχει την επίβλεψη του έργου, άρα και την ευθύνη για την ορθή εκτέλεσή του.
Επειδή πλέον η οργή και η αγανάκτηση από τους κατοίκους του Λούρου και του Ωρωπού ξεχειλίζουν και τα ερωτήματα που θέτουν ως προς την ορθότητα κατασκευής είναι πολλά, καλό θα ήταν να υπάρξει μία άμεση και σαφή απάντηση από το Δήμο Πρέβεζας.

πηγη...epiruspost

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας