Έχασε τη μάχη ο ποδηλάτης, εντοπίστηκε το ΙΧ που τον περέσυρε και τον εγκατέλειψε

Έχασε τη μάχη που έδινε επί δέκα ημέρες στην Εντατική, ο 54χρονος Γιώργος Ζήσης, ιδιοκτήτης σχολής εκπαίδευσης πιλότων. Ο 54χρονος κινούνταν με το ποδήλατό του στην οδό Παπανδρέου στα Ιωάννινα, όταν το πρωί της Πέμπτης 11ης Ιουλίου, παρασύρθηκε από ΙΧ αυτοκίνητο....


 Ο ασυνείδητος οδηγός τον εγκατέλειψε αιμόφυρτο και αβοήθητο. Εκεί στη μέση της ασφάλτου, τον βρήκε ένας αστυνομικός ο οποίος είχε τελειώσει τη βάρδια και επέστρεφε στο σπίτι του.

 Αμέσως ενημέρωσε το ΕΚΑΒ και την Τροχαία, η οποία από την ίδια στιγμή κατέβαλε τεράστια προσπάθεια για τον εντοπισμό του αυτοκινήτου που χτύπησε τον ποδηλάτη. Μάλιστα είχε απευθύνει δημόσια έκκληση για βοήθεια... Λίγες μέρες μετά, χθες Κυριακή, κατάφερε τελικά να εντοπίσει το αυτοκίνητο και τον οδηγό του. 

Πρόκειται για έναν νεαρό ο οποίος επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση. Αν και οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για ένα μαύρο Suzuki, τελικά το αυτοκίνητο ήταν άλλο κι εντοπίστηκε από τμήμα σπασμένου καθρέφτη που βρέθηκε στο σημείο του ατυχήματος.

Ο θάνατος του 54χρονου, μετά από την δεκαήμερη μάχη στην εντατική, συγκλονίζει τους δικούς του και δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο. Και πως θα μπορούσε άλλωστε καθώς αν δεν είχε εγκαταλειφθεί μετά το χτύπημα ίσως θα κέρδιζε την μάχη... 





EpirusPost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας