Κατατέθηκε τελικά η έφεση από την πρώην διοίκηση της ΕΑΣ Πρέβεζας

Κατατέθηκε τελικά η έφεση από την πρώην διοίκηση της ΕΑΣ Πρέβεζας -μιας και η εταιρία είναι υπό πτώχευση- στο Εφετείο Ιωαννίνων, κατά της απόφασης του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Πρέβεζας...
να απορρίψει το σχέδιο αναδιοργάνωσης της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Πρέβεζας.

 Στην έφεση θα υποβάλλει αντέφεση η πλευρά των 42 εργαζομένων, που με την παρέμβασή τους κατάφεραν να μπλοκάρουν το σχέδιο αναδιοργάνωσης, το οποίο χαρακτήριζαν ως απόλυτα λαθεμένο.

Να θυμίσουμε ότι το Πολυμελές Πρωτοδικείο Πρέβεζας επέρριψε το σχέδιο αναδιοργάνωσης κρίνοντας αόριστα τα μέτρα, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, δεν παρουσιάζεται στο σχέδιο με ποιον συγκεκριμένο τρόπο θα γίνει η αύξηση των «Ιδίων Κεφαλαίων της Ένωσης». 

«Το σχέδιο είναι αόριστο και γενικόλογο», αναφέρει μεταξύ άλλων η απόφαση, ως προς το πώς εκτιμά την αξία των σούπερ μάρκετ και εμμένει ότι για κάθε μεταβίβαση ακινήτου θα πρέπει να συναινέσει η Αγροτική Τράπεζα (σε Φόρο και Λεωφόρο Ειρήνης).

Η εκδίκαση της υπόθεση στα Γιάννενα θα γίνει τον μήνα Σεπτέμβριο και είναι ιδιαίτερα κρίσιμη αφού σε περίπτωση που το σχέδιο δεν εγκριθεί τελικά το επόμενο βήμα θα είναι η εκκαθάριση που πρακτικά σημαίνει απόλυση προσωπικού και εκποίηση των περιουσιακών στοιχείων προκειμένου να πληρωθούν οι συσσωρευμένες υποχρεώσεις προς τρίτους και ασφαλιστικά ταμεία. 





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας