Ο Δήμος Πρέβεζας τίμησε την ομάδα του ΠΑΣ Πρέβεζα

Τιμητική πλακέτα στους εκπροσώπους της Διοίκησης και τους αρχηγούς του ΠΑΣ Πρέβεζα για την άνοδο της ομάδας στην Γ’ Εθνική απένειμε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαϊλης σε μια μικρή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του.
     Τους προσκεκλημένους...
υποδέχτηκαν ο κ.Μπαϊλης και ο εντεταλμένος σύμβουλος για θέματα αθλητισμού Γιώργος Φραγκούλης ευχαριστώντας τους καταρχήν για την χαρά που προσέφεραν στην τοπική κοινωνία σε μια ιδιαίτερα δύσκολη συγκυρία.
   Την πλακέτα παρέλαβαν ο Πρόεδρος της ομάδας Θεόδωρος Πετρόπουλος και ο αρχηγός της ομάδας ΧαΪδάκης Σπύρος ενώ τους πλαισίωσαν ο ταμίας του ΠΑΣ Πρέβεζα Χρήστος Κίστης και οι αρχηγοί Λιάσκος Αλέξανδρος, Ντέτσικας Μιχάλης, Μάρκος Βασίλης και Σιδέρης Φώτης.
   Ο κ.Μπαϊλης αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που ο Δήμος έχει δρομολογήσει προκειμένου να αναβαθμίσει τις αθλητικές υποδομές   διαβεβαιώνοντας ότι ο Δήμος θα σταθεί δίπλα στην ομάδα και σε κάθε άλλη αθλητική δραστηριότητα.
   Ο κ.Πετρόπουλος ευχαρίστησε   θερμά όλους τους Πρεβεζάνους για την υποστήριξη που έδειξαν στην ομάδα όλο αυτό το διάστημα δίνοντας την υπόσχεση ότι ο ΠΑΣ Πρέβεζα θα δώσει τον καλύτερο εαυτό του και θα αγωνιστεί πάνω απ’ όλα με σεβασμό και ήθος.
   Εκτός από την τιμητική πλακέτα ο κ.Μπαϊλης επέδωσε στον ΠΑΣ Πρέβεζα και επιστολή στην οποία αναφέρει τα εξής :
         Αξιότιμοι κύριοι ,
         Με ιδιαίτερη χαρά παρακολουθήσαμε την αξιέπαινη προσπάθειά σας για την άνοδο της ομάδας σας στην Γ’ Εθνική.
       Μια προσπάθεια η οποία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία χαροποιώντας ιδιαίτερα κάθε φίλαθλο αλλά και κάθε Πρεβεζάνο .
       Σε αυτή την δύσκολη για την χώρα και την κοινωνία μας συγκυρία, ο αθλητισμός αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία για να διεκδικήσουμε και πάλι τις αξίες και την αλληλεγγύη που η κρίση μας έχει στερήσει.
     Με την   βεβαιότητα ότι η παραμονή σας στην Γ’ Εθνική θα συνδυαστεί με νίκες πάνω απ’ όλα όμως με καλό ποδόσφαιρο , εκφράζω τα πιο θερμά μου συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, τους προπονητές και σ΄όλα τα μέλη της Διοίκησης και τους φίλαθλους οι οποίοι   έμειναν δίπλα στον ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ και στις δύσκολες στιγμές.
   Ο Δήμος θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας και θα στηρίζει τις προσπάθειές   σας.
Με τιμή
Ο Δήμαρχος Πρέβεζας
Χρήστος Μπαϊλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας