Πάργα: Έστειλε σε... άδεια τον αντιδήμαρχό του!

Με μία απόφαση που δεν έχει πραγματικά προηγούμενο στο χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία...


Αυτή τη φορά με θύματα ακόμη και τους δικούς του, στενούς συνεργάτες.... Έτσι έπαψε ουσιαστικά από τα καθήκοντά του, για διάστημα λίγων μηνών τον πιο δραστήριο από τους αντιδημάρχους του.

Πρόκειται για τον κ. Ιωάννη Κλοτσώνη, ο οποίος από την ημέρα που είχε αναλάβει και παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες που συνάντησε επιχείρησε να διορθώσει τα κακώς κείμενα της Πάργας.

Μάλιστα αρκετές φορές ήταν από τους ανθρώπους που βγήκαν μπροστά για να υποστηρίξουν ή και να καλύψουν τις ενέργειες του δημάρχου του. Ο κ. Λιόλιος λοιπόν μέσα από την Εκτελεστική Επιτροπή την οποία συγκάλεσε τηλεφωνικώς ανακοίνωσε στον αντιδήμαρχό του ότι τον στέλνει σε υποχρεωτική άδεια.

Η άδεια του αντιδημάρχου ξεκινά από τις 16 Ιουνίου και θα είναι για ένα δίμηνο, σύμφωνα με πληροφορίες.

Στο διάστημα αυτό τα καθήκοντά του θα εκτελεί άλλο πρόσωπο. Πρόκειται για μία ακατανόητη ενέργεια, η οποία βέβαια δεν στηρίζεται σε κανένα άρθρο του Καλλικράτη. Προφανώς στηρίζεται στο άγχος που είχε δημιουργήσει στον δήμαρχο η παρουσία του αντιδημάρχου η οποία τύγχανε πολύ θετικών σχολίων.



epiruspost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας