ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου 5-0(φωτο)

Η κιτρινόμαυρη φανέλα με τον Ιππόκαμπο στο στήθος είναι τελικά πολύ βαριά. Ο ΠΑΣ Πρέβεζα ισοπέδωσε με σκορ 5-0, τον Σκουφά Κομποτίου στο «Αθανασία Τσουμελέκα», πήρε την πρώτη θέση στον 8ο Όμιλο των μπαράζ και μαζί το εισιτήριο για τη Γ' Εθνική....
Γ΄Εθνική, θέλω να σε δω και θα τρελαθώ... - ΠΑΣ Πρέβεζα-Σκουφάς Κομποτίου 5-0 (pics)

Ο Σκουφάς Κομποτίου είχε χάσει από τα... αποδυτήρια. Μέσα σε μία εκπληκτική ποδοσφαιρική ατμόσφαιρα μπροστά σε 2.000 φιλάθλους (ανάμεσά τους 200 εκδρομείς από την Άρτα), ο ΠΑΣ Πρέβεζα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί με το «καλημέρα».
Στο 4', ο Χριστοδούλου έκανε κοντρόλ με το στήθος και σούταρε απευθείας, ο Ζέρβας απέκρουσε ασταθώς και ο επερχόμενος Χαϊδάκης με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχυα και έβαλε «φωτιά» στις εξέδρες του γηπέδου της Πρέβεζας.
Οι γηπεδούχοι είχαν ακόμη μία καλή ευκαιρία να σκοράρουν στο 18', όταν Ντέτσικας και Σιδέρης συνδυάστηκαν άψογα, ο τελευταίος άλλαξε κατεύθυνση και σούταρε με το αριστερό, αλλά ο γκολκίπερ του Σκουφά απέκρουσε εντυπωσιακά σε κόρνερ.
IMG 0961
Η ομάδα του Κομποτίου, πήρε την κατοχή της μπάλας στα επόμενα 20 λεπτά και πλησίασε το γκολ της ισοφάρισης σε ορισμένες περιπτώσεις. Στο 19' το σουτ του Γείτονα εξουδετέρωσε με δυσκολία ο Λιάσκος, ενώ στο 24΄ο Μπαλάτσας με κοντινή προβολή έστειλε τη μπάλα μερικά εκατοστά δίπλα από το κάθετο δοκάρι της εστίας του τερματοφύλακα του ΠΑΣ. Ίδια κατάληξη είχε και η κοντινή προβολή στη μπάλα του Μπαλάφα στο 27'.
Ο ΠΑΣ ξεπέρασε το διάστημα που «κάθισε» αγωνιστικά και βάλθηκε να... τελειώσει το ματς από το πρώτο ημίχρονο. Στο 36' ο Δημουλιάς πάσαρε το Σιδέρη, ο οποίος... πάτησε από τα πλάγια περιοχή και πλάσαρε, αλλά ο Μπαλάτσας έβαλε την κόντρα με τη μπάλα να καταλήγει κόρνερ. Δύο λεπτά αργότερα, ο Νίκου έβγαλε τη σέντρα, ο Δημουλιάς στο ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε καλά τη μπάλα, με αποτέλεσμα να μπλοκάρει ο Ζέρβας.
Αυτό που «γλίτωσε» ο Σκουφάς στις δύο προηγούμενες φάσεις, δεν το κατόρθωσε και στη φάση του 42'. Ο Δημήτρης Σκαμνέλος σέντραρε από δεξιά και ο Σιδέρης με μία ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, «έγραψε» το 2-0, μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς σε αγωνιστικό χώρο και εξέδρα.
IMG 1176
Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στο δεύτερο μέρος, αλλά η μπάλα στο γυριστό σουτ του Μπαλάτσα έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Λιάσκου. Ο τερματοφύλακας του Σκουφά στο 59' απέκρουσε το πλασέ του Σιδέρη, όχι όμως και του Ντέτσικα, ο οποίος στο 60' πήρε την κάθετη πάσα του Σιδέρη και σκόραρε για το 3-0. Στο 64' νέα ασίστ του Σιδέρη στο Δημουλιά, ο οποίος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 4-0.
Στο 63' το απευθείας κόρνερ του Κυριάκη σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Λιάσκου, ενώ το «κερασάκι» στην... τούρτα του θριάμβου για τον ΠΑΣ Πρέβεζα, έβαλε στο 80' ο Χαϊδάκης, ο οποίος πήρε την ασίστ του Σιδέρη, πέρασε και τον Ζέρβα και διμαόρφωσε το 5-0, που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
Από 'κει και πέρα ακολούθησαν μόνο τα... ΟΛΕ! Ραντεβού στη Γ' Εθνική...

Διαιτητής: Αλέξανδρος Κατσικογιάννης (Ηπείρου)
Βοηθοί: Γιώργος Γεωργάκης - Κώστας Σιαμέτης (Ηπείρου)

ΠΑΣ ΠΡΕΒΕΖΑ (Βαγγέλης Γκαρτζονίκας): Λιάσκος, Σκαμνέλος Δ., Νίκου, Βάλβης, Μάρκος, Χριστοδούλου (67΄Σκαμνέλος Χ.), Χαιδάκης, Δήμας, Σιδέρης (83΄Κοψάρης), Ντέτσικας (63΄Καρακώστας), Δημουλιάς.
ΣΚΟΥΦΑΣ ΚΟΜΠΟΤΙΟΥ (Νίκος Παλιάτσος): Ζέρβας, Παπαγιάννης (46΄ Γιάννενας), Βασίλας, Μπαλάφας, Μπαλάτσας, Μπάφας (70΄Στασινός), Κυριάκης, Γούλας, Γείτονας (77΄Μπούργος), Κολιούλης, Τσίρος. 



πηγη...atpreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας