1o Summer Basketball Camp του ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ


Ο ΑΙΑΣ ΑΡΤΑΣ διοργανώνει για πρώτη φορά φέτος το camp που θα πραγματοποιηθεί στις 8-12 Ιουλίου στο κλειστό γυμναστήριο ΔΑΚ Άρτας. Το camp απευθύνεται σε αθλητές 7-17 ετών και στόχο έχει...
τον συνδυασμό της ατομικής τους βελτίωσης και της ανάπτυξης των ομαδικών συνεργασιών κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου των καλοκαιρινών διακοπών. Στο camp μπορούν να συμμετέχουν αγόρια και κορίτσια, είτε είναι αθλητές του συλλόγου είτε όχι. 

Είτε ξέρουν μπάσκετ είτε όχι. Θα τους δοθεί η δυνατότητα να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ, να διασκεδάσουν με τους φίλους τους και να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερό τους χρόνο, σε ένα ασφαλές και οικογενειακό περιβάλλον.

Επιπροσθέτως, σκοπός αυτού του καλοκαιρινού προγράμματος είναι τα νέα παιδιά να μάθουν να συναγωνίζονται, να συνεργάζονται και να δημιουργούν φιλίες μέσα από το παιχνίδι και την ομαδική προσπάθεια αποκτώντας εμπειρίες που θα τους συντροφεύουν για όλη τους τη ζωή.
Ώρες προπονήσεων: 5.30-9.30μμ καθημερινά Δευτέρα-Παρασκευή (8-12 Ιουλίου).


Συμμετοχή: 25 €. Τα παιδιά που θα δηλώσουν συμμετοχή θα πάρουν ένα αθλητικό μπλουζάκι και καθημερινά θα τους προσφέρεται νερό και χυμοί.
Πληροφορίες: Παναγιώτης Ασπρούδης (προπονητής) / Τηλ. επικοινωνίας: 6945-191518

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας