Δήμος Ζηρού: Σοβαρό πρόβλημα υδροδότησης του Ανωγείου

Το σοβαρό πρόβλημα της υδροδότησης του Ανωγείου επαναφέρουν οι κάτοικοι της περιοχής...
με επιστολή τους προς τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τους βουλευτές του νόμου Πρέβεζας, τον περιφερειάρχη Ηπείρου, τον αντιπεριφερειάρχη, το δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο του δήμου Ζηρού.

 Όπως τονίζουν το θέμα τους απασχολεί εδώ και μια δεκαετία και ζητούν από τους αρμόδιους να βρουν τον τρόπο υδροδότησης και υπενθυμίζουν ότι ήδη έχουν συνταχθεί μελέτες τόσο του Εσωτερικού δικτύου όσο και της πηγής του νερού.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Ζηρού κ. Δημήτρη Γιολδάση το θέμα της υδροδότησης της περιοχής του Ανωγείου δεν απασχολεί μόνο τους κατοίκους αλλά και τη δημοτική αρχή, η οποία σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ηπείρου, αναζητεί τρόπους χρηματοδότησης του έργου. 

Ο κ. Γιολδάσης θύμισε ότι οι προσπάθειες για την υδροδότηση της περιοχής είναι συνεχείς και ειδικά από το Σεπτέμβριο του 2011, όπου έγινε δοκιμαστική άντληση σε πηγή της περιοχής. «Είναι σημαντικό να βρεθεί πρόγραμμα χρηματοδότησης» είπε ο Δήμαρχος Ζηρού αφού όπως τόνισε πρόκειται για μια μεγάλη παρέμβαση.

Ο ίδιος σημείωσε ότι ήδη η δημοτική αρχή βρίσκεται σε συνεργασία με την περιφέρεια Ηπείρου για να βρεθεί τρόπος να λυθούν τα όποια προβλήματα και να προχωρήσει το έργο.






Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας