Με ποδήλατα πλημμύρισε χθες το μεσημέρι η Πρέβεζα

Με ποδήλατα πλημμύρισε χθες το μεσημέρι η πόλη της Πρέβεζας αφού δεκάδες ήταν οι δημότες όλων των ηλικιών οι οποίοι συμμετείχαν στην 6η πανελλαδική ποδηλατοπορεία...


Οι ποδηλάτες συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Ανδρούτσου και έκαναν τον γύρο της πόλης, ενώ ενέκριναν δια βοής το ψήφισμα της συντονιστικής επιτροπής το οποίο αναφέρει μεταξύ άλλων στην οριστική απαγόρευση διέλευσης των φορτηγών μέσα από το ιστορικό κέντρο, την αυστηρή επιτήρηση με μπάρες στον πεζόδρομο της παραλίας, βελτίωση του προγράμματος πεζοδρομίων για την λειτουργική πρόσβαση και διέλευση πεζών , μαθητών και ΑΜΕΑ καθώς επίσης εφαρμογή της κυκλοφοριακής μελέτης της πόλης για τους ποδηλατόδρομους με σύνταξη ποιοτικών μελετών και ένταξή τους σε αναπτυξιακά προγράμματα.

To παρών στην ποδηλατοπορεία έδωσαν ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης και ο εντεταλμένος σύμβουλος Γιώργος Φραγκούλης. Ο κ.Μπαΐλης συνεχάρη την οργανωτική επιτροπή και όλους τους ποδηλάτες για την πρωτοβουλία τους , υπογραμμίζοντας ότι κάθε μέρα θα πρέπει να είναι μέρα ποδηλάτου και ο καθένας από εμάς, χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο μέσο για τις μετακινήσεις του, να στείλει το μήνυμα ότι αγαπά το περιβάλλον και την πόλη του.






Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας