Έντονη ανησυχία για τις ελλείψεις προσωπικού στα Κέντρα Υγείας Καναλλακίου και Πάργας

Tην έντονη ανησυχία του για τις ελλείψεις προσωπικού στα Κέντρα Υγείας Καναλλακίου και Πάργας εκφράζει με επιστολή του προς τους τοπικούς παράγοντες και τον Υπουργό Υγείας ο Δήμαρχος Πάργας Αθανάσιος Λιόλιος με αφορμή ένα λιποθυμικό επεισόδιο υπέστη...
πιστός το βράδυ της Ανάστασης μέσα στην εκκλησία του Αγίου Νικολάου και το οποίο επεισόδιο όπως αποδείχτηκε στην συνέχεια ήταν έμφραγμα.

 Ο άνθρωπος, σύμφωνα με τον κ. Λιόλιο επέζησε γιατί είχε την τύχη να βρίσκεται στην εκκλησία ένας γιατρός, ο οποίος του παρέσχε τις πρώτες βοήθειες και με την βοήθεια του Δήμου να οδηγηθεί σε καρδιολογική μονάδα.

 « H παρατεταμένη λειτουργία των Κέντρων Υγείας στο Δήμο μας με έλλειψη σε ιατρικό προσωπικό βάζει σε κίνδυνο την υγεία των πολιτών αλλά συγχρόνως υποβαθμίζει το επίπεδο των υπηρεσιών μας με αποτέλεσμα την υποβάθμιση του τουρισμού μας» τονίζει ο Δήμαρχος Πάργας, αναφέροντας ότι εδώ και δύο χρόνια οικοδομούνται σχεδιασμοί τουριστικής ανάπτυξης και τέτοια προβλήματα δυναμιτίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται.

«Είναι ευτύχημα που μέχρι σήμερα δεν έχει πεθάνει κάποιος άνθρωπος» συμπληρώνει ο κ.Λιόλιος αναφέροντας ότι η τοπική κοινωνία έχει δείξει υπομονή σε σχέση με την οικονομική πολιτική αλλά κανείς δεν μπορεί να υπομένει πια τον κίνδυνο για την υγεία των παιδιών και των οικογενειών τους.





Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρέβεζας