Απλήρωτοι και πάλι οι κτηνοτρόφοι απο την Δωδώνη

Σε οριακό σημείο βρίσκονται οι κτηνοτρόφοι καθώς «κόλλησαν» και πάλι οι πληρωμές από τη ΔΩΔΩΝΗ. Σοβαρά προβλήματα...
στην καταβολή των χρημάτων στους κτηνοτρόφους για το γάλα που δίνουν στη ΔΩΔΩΝΗ, συνεχίζουν να υφίστανται στην Π.Ε. Πρέβεζας, ανέφερε ο Πρόεδρος του Πανηπειρωτικού Συνεταιρισμού Δωδώνη κ. Χρήστος Βαγγέλης, μιλώντας στη Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας. Ο κ. Βαγγέλης σημείωσε ότι δεν έχουν πληρωθεί οι γαλακτοπαραγωγοί για τους μήνες Μάρτιο και Απρίλιο, ενώ για πρώτη φορά οι κτηνοτρόφοι δεν ξέρουν που δίνουν το γάλα τους.

Ο πρόεδρος τόνισε ότι σε οριακό σημείο βρίσκονται τα οικονομικά των περισσότερων κτηνοτρόφων της Πρέβεζας και επεσήμανε ότι η επόμενη περίοδος θα είναι δύσκολη για τους ίδιους που στόχο έχουν απλώς την επιβίωσή τους. Ο ίδιος καταλόγισε ευθύνες στις διοικήσεις των Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών για τον τρόπο που χειρίστηκαν το θέμα της πώλησης της γαλακτοβιομηχανίας, υπογραμμίζοντας ότι όλες οι ενέργειες έγιναν χωρίς τη σύμφωνη γνώμη των κτηνοτρόφων.

 Όπως είπε ο κ. Βαγγέλης οι επόμενοι μήνες θα είναι δύσκολοι αφού υπάρχουν αγροτικές εργασίες που πρέπει να γίνουν και χαρακτήρισε τέλος, δυσάρεστο το γεγονός ότι ο κτηνοτρόφος έφτασε να περιμένει τις επιδοτήσεις για να μπορέσει να ταΐσει τα ζώα του, να καλλιεργήσει τα χωράφια του και γενικά να ανταποκριθεί στις αυξημένες υποχρεώσεις της μονάδας του.




πηγη...Δ.Ρ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας