Εννιά χρόνια φυλάκιση για τον πρώην πρόεδρο του Εθνικού Φιλιππιάδας

Κατηγορήθηκε για απόπειρα βιασμού, κατά εργαζόμενης...


Βαρύς ο πέλεκυς της Δικαιοσύνης για τον πρώην πρόεδρο του ΕΘΝΙΚΟΥ Φιλιππιάδας, ο οποίος δικάστηκε στο Κακουργιοδικείο Ιωαννίνων, για απόπειρα βιασμού κατά εργαζόμενης, μέσα στο ίδιο του, το σπίτι.

Η απόφαση του δικαστηρίου, είχε ανασταλτικό χαρακτήρα και ο καταδικασθείς δεν οδηγήθηκε στις Φυλακές, μέχρι την εκδίκαση της έφεσης που κατέθεσε, αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου. 

Το περιστατικό είχε συγκλονίσει την μικρή κοινωνία της Φιλιππιάδας, μιας και η καταγγέλλουσα ότι ήταν θύμα βιασμού, είχε επισκεφτεί στο σπίτι του, τον πρώην πρόεδρο του ΕΘΝΙΚΟΥ, ο οποίος την είχε καλέσει, να περιποιηθεί το μαλλί του, μιας και ήταν κομμώτρια και πήγαινε στα σπίτια, για να κουρέψει τους πελάτες της.

Υπέρ του πρώην προέδρου του ΕΘΝΙΚΟΥ, κατέθεσαν συνεργάτες του στην διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, οι οποίοι επεσήμαναν πως είναι σωστός οικογενειάρχης και πως οι ίδιοι εξεπλάγησαν όταν πληροφορήθηκαν το περιστατικό, το οποίο επεχείρησαν να χρεώσουν στην φαντασία της καταγγέλλουσας. 

Ούτε που δέχτηκε την εκδοχή αυτή το δικαστήριο και μάλιστα οι αγορεύσεις που ακολούθησαν ήταν καταπέλτης και κατά των όσων ακούστηκαν στο πλαίσιο της υπεράσπισης του κατηγορουμένου.

Βεβαίως οι πάντες είναι εν αναμονή της νέας απόφασης που θα εκδώσει το δικαστήριο, όταν εκδικαστεί η έφεση που ασκήθηκε.





gnomiartas.gr