Σύσκεψη για τον προγραμματισμό των έργων που θα ενταχθούν στην ΣΑΤΑ

Ο προγραμματισμός των έργων που αφορούν το σύνολο του Δήμου της Πρέβεζας και θα ενταχθούν στην ΣΑΤΑ, ήταν το αντικείμενο...
ευρείας σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Δημάρχου κ.Μπαΐλη, με την συμμετοχή των αντιδημάρχων (Δημήτρη Κατσιπανέλη, Ευάγγελου Ροπόκη, Λάζαρου Πιπιλίδη, Χαράλαμπου Κακιούζη και Παντελή Μπαρτζώκα), των εντεταλμένων συμβούλων (Γιώργου Φραγκούλη και Κοσμά Κορωναίου) και των υπευθύνων των τεχνικών υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε αναλυτική καταγραφή των αναγκών και των προβλημάτων που έχουν προκύψει, πολύ περισσότερο δε μετά τις ζημιές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων. Όπως τόνισε ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ.Μπαΐλης η προσπάθεια που γίνεται είναι καλυφθούν όσο το δυνατόν περισσότερες ανάγκες παρότι η χρηματοδότηση από την ΣΑΤΑ είναι μειωμένη έως και ποσοστό 60% σε σχέση με προηγούμενα χρόνια.

 Ο προγραμματισμός των έργων θα συζητηθεί και στο Δημοτικό Συμβούλιο ενώ στην εκπόνησή του σχεδιασμού θα δοθεί έμφαση στις παρεμβάσεις που θα δώσουν λύσεις σε καθημερινά προβλήματα και συνάμα θα αναβαθμίσουν τις υποδομές του Δήμου.




πηγη...Δημ.Ραδ.Πρεβεζας