Στις 29 Μαρτίου λήγει η προθεσμία υποβολή των αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα Γυναικείας Απασχόλησης μέσω ενίσχυσης της Επιχειρηματικότητας

Η «εκτόξευση» των ποσοστών ανεργίας που παρατηρείται στην ευρύτερη περιοχή της Πρέβεζας οδηγεί...
σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές γυναίκες να στρέφονται στην επιχειρηματικότητα, εκδηλώνοντας έντονο ενδιαφέρον για τη συμμετοχή σε σχετικά επιδοτούμενα προγράμματα.

 Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα περισσότερα τηλεφωνήματα που γίνονται για επιπλέον ενημέρωση και διευκρινήσεις στον Ε.Φ.Ε.Π.Α.Ε. και στα γραφεία της Διαχειριστικής Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος, Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων αφορούν το συγκεκριμένο πρόγραμμα, ενώ μετά την καταλυτική ημερομηνία θα φανεί στην πράξη πόσες άνεργες γυναίκες θα αναζητήσουν διέξοδο στην επιχειρηματικότητα.

 Το πρόγραμμα έρχεται να καλύψει ένα σημαντικό κενό στην αγορά σε μια προσπάθεια αναστροφής της οικονομικής κρίσης, επιδοτώντας άνεργες γυναίκες ηλικίας 18 έως 64 ετών. 

Την επιχειρηματικότητα των γυναικών στηρίζει και το Επιμελητήριο Πρέβεζας και σύμφωνα με τον πρόεδρο κ. Γιάννη Γιαμά ενθαρρύνονται ιδιωτικές αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, ιδιαίτερα μάλιστα αυτές που σχετίζονται με την εξάλειψη της ανεργίας, η οποία συνεχώς διογκώνεται.






Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας