Αποφασισμένοι να συνεχίσουν οι αγρότες - Συνάντηση στο Λούρο των τεσσάρων Ενώσεων Αγροτικών Συνεταιρισμών

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους ενάντια στην οικονομική πολιτική εμφανίζονται οι αγρότες...
που και χθες βρέθηκαν σε διάφορα κομβικά σημεία ανά την επικράτεια με παραταγμένα τα τρακτέρ τους. 

Οι αγρότες του Φαναρίου και του Νομού Πρέβεζας συνεχίζουν τον αγώνα τους στο μπλόκο του Καναλακίου, το οποίο όπως αναφέρουν δυναμώνει και θα δυναμώνει μέρα με την ημέρα.

 Κλιμάκιο της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, με επικεφαλής τον βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Νίκο Μωραΐτη, έδωσε το «παρών» στο μπλόκο των αγροτών της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και εξέφρασε αμέριστη στήριξή του στον αγώνα των αγροτών. 

Την ίδια στιγμή οι αγρότες κατήγγειλαν παρέμβαση της Αστυνομίας, η οποία επιδόθηκε σε προσπάθεια τρομοκράτησης των αγροτών, καταγράφοντας τις πινακίδες των τρακτέρ και των αγροτικών μηχανημάτων. Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Πρέβεζας και μέλος της Γραμματείας της ΠΑΣΥ, Σπύρος Κλινάκης κατήγγειλε την προσπάθεια τρομοκράτησης από την Αστυνομία και τόνισε ότι όλος ο πρεβεζάνικος λαός γνωρίζει πως οι αγρότες είναι υπόδικοι από τα προηγούμενα μπλόκα.

Με στόχο την ενεργοποίηση των αγροτών και των κτηνοτρόφων της Ηπείρου πραγματοποιήθηκε χθες στο Λούρο συνάντηση των τεσσάρων ενώσεων αγροτικών συνεταιρισμών. Για τους νομούς Πρέβεζας και Άρτας προτάθηκε να αναδειχθεί ενιαία συντονιστική επιτροπή αγώνα για κινητοποίηση στη γέφυρα Καλογήρου. 




Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας