Συλλήψεις για διαρρήξεις σε Γιάννενα και Ηγουμενίτσα

-Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή - διάρρηξη αυτοκινήτου στα Ιωάννινα 
-Συνελήφθη νεαρός ημεδαπός για διάρρηξη μονοκατοικίας στην Ηγουμενίτσα 
-Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διάρρηξη σπιτιού στο Γραμμένο Ιωαννίνων...



 Συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί για κλοπή - διάρρηξη αυτοκινήτου στα Ιωάννινα 

 Συνελήφθησαν χθες (12-02-2013) το βράδυ στα Ιωάννινα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων, δύο αλλοδαποί, υπήκοοι Συρίας, ηλικίας 20 και 23 ετών, για διάρρηξη αυτοκινήτου. 

 Ειδικότερα, χθες το βράδυ σε κεντρική οδό των Ιωαννίνων, εντοπίστηκαν και ακινητοποιήθηκαν οι δύο αλλοδαποί, οι οποίοι λίγο νωρίτερα παραβίασαν σταθμευμένο Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο (σπάζοντας το παράθυρο της πόρτας του οδηγού) και αφαίρεσαν προσωπικά έγγραφα και αντικείμενα που υπήρχαν στο εσωτερικό του.

 Τα κλοπιμαία που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, αποδόθηκαν στον ιδιοκτήτη τους. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων. 

Συνελήφθη νεαρός ημεδαπός για διάρρηξη μονοκατοικίας στην Ηγουμενίτσα 

 Συνελήφθη, χθες (12-02-2013) το απόγευμα στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ηγουμενίτσας, 20χρονος ημεδαπός Ρομά, για κλοπή από οικία στην πόλη της Ηγουμενίτσας. 

Ειδικότερα, χθες το πρωί, ο 20χρονος αφού παραβίασε το παράθυρο σπιτιού, ιδιοκτησίας 81χρονης ημεδαπής, εισήλθε στο εσωτερικό του και αφαίρεσε ένα ραδιοκασετόφωνο, πλην όμως έγινε αντιληπτός από την ιδιοκτήτρια, η οποία και ενημέρωσε την Αστυνομία.

 Μετά από εκτεταμένες αναζητήσεις, ο δράστης εντοπίστηκε το απόγευμα στην πόλη της Ηγουμενίτσας, όπου και συνελήφθη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας. 

Συνελήφθησαν δύο ημεδαποί για διάρρηξη σπιτιού στο Γραμμένο Ιωαννίνων 

Συνελήφθησαν χθες (12-02-2013) νωρίς το απόγευμα στο Κοκκινόχωμα Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κατσικά σε συνεργασία με αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Περιφέρειας Ιωαννίνων, δύο ημεδαποί Ρομά, ηλικίας 32 και 41 ετών, ενώ αναζητούνται δύο γυναίκες συνεργοί τους (τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί), για διάρρηξη σπιτιού στο Γραμμένο Ιωαννίνων.

 Αναλυτικότερα, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν χθες το μεσημέρι από το Κέντρο Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων, για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, του οποίου οι επιβαίνοντες προσπάθησαν να διαρρήξουν σπίτι στο Γραμμένο Ιωαννίνων αλλά έγιναν αντιληπτοί από την ιδιοκτήτρια και τράπηκαν σε φυγή.

 Μετά από άμεση κινητοποίηση, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή και σε σύντομο χρονικό διάστημα εντόπισαν το αυτοκίνητο να κινείται κοντά στο χωριό Κοκκινόχωμα Ιωαννίνων. Το όχημα των δραστών ακινητοποιήθηκε και συνελήφθησαν οι δύο από αυτούς, αφού προηγήθηκε πρόσκρουση του οχήματος των δραστών με το περιπολικό αυτοκίνητο. 

 Προανάκριση ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Περιφέρειας Ιωαννίνων ενώ οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των συνεργών τους.




Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Ηπείρου