Σειρά επαφών με κυβερνητικά στελέχη απο τον Χρ.Μπα'ί'λη για τα προβλήματα του νοσοκομείου

Σειρά είχε ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης κατά την διάρκεια της πρόσφατης επίσκεψής του στην Αθήνα. Είχε συνάντηση με τον αναπληρωτή Υπουργό Υγείας Μάριο Σαλμά με τον οποίο...
συζήτησε το θέμα της λειτουργίας του υφιστάμενου νοσοκομείου και του ΚΕ.ΚΥ.ΚΑ.ΜΕΑ αναπτύσσοντας του αναλυτικά το αίτημα της ανέγερσης του νέου νοσοκομείου.

Ο κ.Μπαΐλης επεσήμανε ότι η ανάγκη για νέο νοσοκομείο είναι επιτακτική, θέτοντας υπόψη του αναπληρωτή υπουργού ότι ο Δήμος προχώρησε στην κατά κυριότητα παραχώρηση οικοπέδου προς το Υπουργείο Υγείας, σημειώνοντας μάλιστα ότι μπορεί να υπάρξει παραχώρησης και άλλης έκτασης εφόσον αρχίσει η ανέγερση του νέου νοσοκομείου. Ο κ.Σαλμάς διαβεβαίωσε το Δήμαρχο Πρέβεζας ότι δεν τίθεται θέμα για την λειτουργία τόσο του υφιστάμενου νοσοκομείου όσο και του ΚΕ.ΚΥ.ΚΑ.ΜΕΑ, υπογραμμίζοντας του ότι θα μελετήσει τα όσα τέθηκαν υπόψη του.

 Ο Δήμαρχος Πρέβεζας Χρήστος Μπαΐλης πραγματοποίησε επίσκεψη και στον Δήμο Αθηναίων όπου είχε συνάντηση με τον Δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, στην οποία παραβρέθηκε και ο συμπολίτης, Δημοτικός Σύμβουλος Αθηναίων Αθανάσιος Σπυράκος και αναζητήθηκαν τρόποι για την συνεργασία που μπορούν να αναπτύξουν οι δύο Δήμοι. Μάλιστα ο Δήμαρχος Πρέβεζας υπέβαλε αίτημα για την ενίσχυση του στόλου των μηχανημάτων της Πρέβεζας με οχήματα από τον Δήμο Αθηναίων και πολύ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν απαντήσεις.

Εξάλλου ο κ.Μπαΐλης το περιθώριο της εκδήλωσης της πίτας του Ηπειρώτη συναντήθηκε με τον συντοπίτη μας Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εμπορικής Ναυτιλίας Αθανάσιο Μπούσιο στον οποίο μετέφερε και προφορικά το αίτημα για την άμεση χρηματοδότηση του έργου της ενίσχυσης των κρηπιδωμάτων της παραλίας.




πηγη...epirus-tv-news.blogspot.gr