Δώρο ζωής ο υπερηχοκαρδιογράφος στο Νοσοκομείο Πρέβεζας από συμπατριώτη

Δώρο ζωής από συμπατριώτη στο Νοσοκομείο Πρέβεζας καθώς μετά από δωρεά του απέκτησε το νοσοκομείο σύγχρονο υπερηχοκαρδιογράφο, που ήταν ένα...
από τα χρόνια αιτήματα στην ανανέωση του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, για τις ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής και της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Καρδιοπαθών του νοσοκομείου.

 Μπορεί οι ελλείψεις και τα προβλήματα να είναι πολλά στο νοσοκομείο της Πρέβεζας και πολλές φορές να λείπουν πέρα, από τα αναλώσιμα υλικά και μηχανήματα σημαντικά για τη διεξαγωγή εξετάσεων αλλά ευτυχώς που σε κάποιες περιπτώσεις υπάρχουν και οι δωρητές. Το κενό αυτό ήρθε να καλυφθεί από τη δωρεά συμπατριώτη από την περιοχή της Βόνιτσας του Π. Παρθένη που υπέβαλε πρόταση δωρεάς και που έγινε δεκτή, από το Δ.Σ. του νοσοκομείου και πριν λίγες μέρες ο νέος υπερηχοκαρδιογράφος έφτασε στο Νοσοκομείο της Πρέβεζας. 

Η ευγενική αυτή χορηγία σε αυτή ειδικά τη δύσκολη συγκυρία αναμένεται να συμβάλει διαγνωστικά στην επίλυση των προβλημάτων υγείας των συμπολιτών μας (όλης της περιοχής), καθώς και να συμβάλει στην παραπέρα αναβάθμιση της λειτουργίας της Καρδιολογικής κλινικής και του Νοσοκομείου Πρέβεζας.

πηγη..Δημ.Ραδ.Πρεβεζας