Άτυχος ο Θρίαμβος Λούρου στον αγώνα με την Βόνιτσα

Φανερά καλύτερος εμφανίστηκε σήμερα ο Θρίαμβος Λούρου στο αποψινό παιχνίδι, μπήκε πολύ πιο δυνατά από τον Αμβρακικό Βόνιτσας με αποτέλεσμα να έχει...
καθολική υπεροχή στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Θρίαμβος είχε ένα χαμένο τετ α τετ του Ζάκκα , χάνοντας την μεγαλύτερη ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ και έτσι πήγε στα αποδυτήρια με ισόπαλο αποτέλεσμα(0-0 σκορ ημ.).

Στο δεύτερο ημίχρονο νωρίς νωρίς οι αντίπαλοι πήραν κεφάλι στο σκορ σημειώνοντας το 0-1. 
Άμεση ήταν η απάντηση ύστερα από την ασίστ του Ζάκκα και την εύστοχη εκτέλεση του Ζάχου έγινε το 1 -1. 
Οι γηπεδούχοι πίεσαν πολύ για να προηγηθούν στο σκορ αλλά μάταια. Άλλη μια χαμένη ευκαιρία του Ζώη καθώς αστόχησε από πλεονεκτική θέση ήταν από τις σημαντικές στιγμές να προηγηθεί η ομαδα του Λούρου. 
Σε μια ανύποπτη φάση όμως οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν, γράφοντας το 1-2 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ. 
Λίγο πριν το τέλος παρόλαυτά οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να ισοφαρίσουν καθώς από πλεονεκτική θέση ο Κιτσαντάς με κεφαλιά έστειλε την μπάλα ελάχιστα άουτ.

Η τύχη δεν ήταν με το μέρος του Θρίαμβου σήμερα αλλά οι παίχτες προσπάθησαν με όλες τους τις δυνάμεις να κερδίσουν και αυτό αναγνωρίστηκε από τον κόσμο που βρέθηκε σήμερα στο γήπεδο. Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του πρόεδρου της ομάδας Θεόδωρου Κατσαούνου που εμφανίστηκε ενωτικός , αναγνωρίζει αυτή την προσπάθεια και δηλώνει υπερήφανος που είναι πρόεδρος στον Θρίαμβο Λούρου.

Δειτε τι έγραψε στο facebook λίγο μετά την λήξη του αγώνα....

Teo Katsaounos:
Όποιος ήταν σήμερα στο γήπεδο του Λούρου κατάλαβε ότι δυστυχώς στο ποδόσφαιρο δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Χρειάζεται και τύχη που εμείς δεν είχαμε σήμερα  αντί για 4-1 έγινε 1-2. Ένα πράγμα έχω να πω είμαι περήφανος που είμαι πρόεδρος σε αυτή τη φετινή ομάδα. Μπράβο παλικάρια δεν χαριζόμαστε σε κανέναν!