Να παραμείνουν στην εργασία τους οι υπάλληλοι του Δήμου Άρτας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, αποφάσισε το δικαστήριο!

Να παραμείνουν στην εργασία τους οι υπάλληλοι του Δήμου Άρτας που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα, αποφάσισε το δικαστήριο! Συγκεκριμένα 7 από τους 10 υπαλλήλους του Δήμου που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα προσέφυγαν...
στη δικαιοσύνη με ασφαλιστικά μέτρα και αφού εκτιμήθηκε το νομικό καθεστώς της υποθέσεως, καθώς και οι προσωπικές, αλλά και υπηρεσιακές ανάγκες, με προσωρινή διαταγή υποχρεώνεται ο Δήμος Αρταίων να αποδέχεται τις υπηρεσίες τους καταβάλλοντας τις νόμιμες αποδοχές τους, μέχρις ότου το όλο θέμα αντιμετωπισθεί με την έκδοση οριστικής αποφάσεως. 

Ειδική συνεδρίαση για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής Τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, στις επτά το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ιωαννίνων, στη διάρκεια της οποία θα γίνει ο απολογισμός πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής.
 Στην ειδική συνεδρίαση που προβλέπεται από τον ισχύοντα Κώδικα Δήμων και Κοινοτήτων έχουν κληθεί να παραστούν οι θεσμοθετημένοι συλλογικοί φορείς της πόλης, επιστημονικοί, εμπορικοί, συνδικαλιστικοί και κοινωνικοί για την ευρύτερη δυνατή εκπροσώπηση των κατοίκων.

Η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί στην ισόγεια αίθουσα του Δημαρχείου.


Αναρτήθηκε από epirus corner