Δημοτικός χειμερινός κινηματογράφος στο πολιτιστικό κέντρο Ωρωπού

Στον Δημοτικό κινηματογράφο Ωρωπού αυτό το Σάββατο 22/12/12(αν δεν γίνει η συντέλεια)θα πραγματοποιηθούν τρεις προβολές...
η μια θα είναι η παιδική ταινία "Μαδαγασκάρη 3" και η δεύτερη που θα έχει δυο προβολές θα είναι η ταινία Skyfall(James Bond).Aναλυτικά....στις 17.00 προβολή της ταινίας..

ΜΑΓΑΔΑΣΚΑΡΗ 3:
Aμερικανική ταινία, σκηνοθεσία ..Έρικ Νταρνέλ, Τομ ΜακΓκραθ, Κόνραντ Βέρνον
Υπόθεση: 
 Ο Άλεξ, ο Μάρτι, ο Μέλμαν και η Γκλόρια φτάνουν από την Αφρική στο Μόντε Κάρλο, όπου καταδιώκονται από τη δαιμόνια αστυνομικό Σαντέλ ΝτιΜπουά. Για να ξεφύγουν, γίνονται μέλη ενός περιοδεύοντος τσίρκου, το οποίο ταξιδεύει για το Λονδίνο και από εκεί για τη Νέα Υόρκη.

Στις 19.00 και δεύτερη προβολή στις 21.00...

SKYFALL:
Είναι βρετανική κατασκοπευτική περιπέτεια παραγωγής 2012. Αποτελεί την 23η προσθήκη στη σειρά ταινιών Τζέιμς Μποντ (James Bond). Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Σαμ Μέντες και το σενάριο έγραψαν οι Τζον Λόγκαν, Νιλ Πέρβις και Ρόμπερτ Γουέιντ. Τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τζέιμς Μποντ υποδύεται για τρίτη φορά Ντάνιελ Κρεγκ ενώ επιστρέφει για τελευταία φορά και η Τζούντι Ντεντς στο ρόλο της Μ, μετά από εφτά συνεχόμενες εμφανίσεις. Στο καστ προστίθενται οι Χαβιέρ Μπαρδέμ στο ρόλο του κακού Ραούλ Σίλβα, Ρέιφ Φάινς στο ρόλο του Γκάρεθ Μάλορι, Άλμπερτ Φίνεϊ και Μπερενίς Μαρλό. Το Skyfall σηματοδοτεί επίσης την επιστροφή του χαρακτήρων Q και Δεσποινίς Μανιπένι, που υποδύονται οι Μπεν Γουίσο και Ναόμι Χάρις αντίστοιχα, και οι οποίοι ήταν απόντες στις προηγούμενες δύο ταινίες της σειράς Casino Royale και Quantum of Solace.
Υποθεση:
Mετά από μια καταστροφική επιχείρηση στην Κωνσταντινούπολη, ο Τζέιμς Μποντ αγνοείται και θεωρείται νεκρός. Όλες οι ταυτότητες κάθε ενεργού μυστικού πράκτορα της MI6 διαρέουν στο ίντερνετ και η Μ δέχεται επιθεώρηση από την κυβέρνηση για το πως χειρίστηκε την κατάσταση. Όταν η ίδια η υπηρεσία δέχεται επίθεση, η ξαφνική επανεμφάνιση του Μποντ δίνει στην Μ το πρόσχημα που χρειάζεται για να βρει έναν επίκνδυνο κακοποιό με τον οποίο σχετίζεται προσωπικά. Ο Μποντ όμως καθώς ακολουθεί ίχνη από το Λονδίνο μέχρι τη Σανγκάη, η αφοσίωσή του στην Μ κλονίζεται εξαιτίας μυστικών από τον παρελθόν της.