Συλλήψεις σε Πρέβεζα και Άρτα για ναρκωτικά και άλλα αδικήματα

Συνελήφθη, προχθές (14-09-2012) το απόγευμα στην Πρέβεζα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Πρέβεζας με τη συνδρομή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., μία 27χρονη ημεδαπή και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος της για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (φαρμακευτικά δισκία) και πλαστογραφία. Ειδικότερα, προχθές το απόγευμα.... εντοπίστηκε η 27χρονη να έχει στην κατοχή της 59 ναρκωτικά χάπια vulbegal, τα οποία λίγο νωρίτερα είχε προμηθευτεί από φαρμακείο στην Πρέβεζα, προσκομίζοντας για την αγορά τους πλαστογραφημένη ιατρική συνταγή.
     Σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι της 27χρονης, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε μία ακόμα πλαστή ιατρική συνταγή. Τα ναρκωτικά χάπια και οι πλαστές ιατρικές συνταγές κατασχέθηκαν. Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας ενώ την προανάκριση ενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Πρέβεζας. 

     Επίσης προχθές (14-09-2012) το βράδυ στην Άρτα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Άρτας, ένας 35χρονος ημεδαπός, για κατοχή ναρκωτικών ουσιών (ηρωίνη). Ειδικότερα, σε αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον 35χρονο, βρέθηκε στην κατοχή του και κατασχέθηκε μία νάιλον συσκευασία που περιείχε ποσότητα ηρωίνης βάρους 1,9 γραμμαρίων. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Άρτας ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας.