Π.Α.Σ. Πρέβεζα - Α.Ε.Κ. Φιλικός αγώνας παλαιμάχων για φιλανθρωπικό σκοπό Σάββατο 6:30

Ορισμένες από τις μεγάλες δόξες του ποδοσφαίρου, παλαιότερων δεκαετιών, θα έχουν την ευκαιρία να δούνε... οι φίλαθλοι στον φιλικό αγώνα που θα γίνει στην Πρέβεζα με φιλανθρωπικό σκοπό.
Αύριο Σάββατο στις 6.30 το απόγευμα στο Δημοτικό Στάδιο «Αθανασία Τσουμελέκα», οι παλαίμαχοι του ΠΑΣ Πρέβεζα θα αντιμετωπίσουν τους παλαίμαχους της ΑΕΚ σ’ έναν φιλικό αγώνα, τα έσοδα του οποίου θα διατεθούν για έναν παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της ομάδας, που νοσηλεύεται με σοβαρό πρόβλημα υγείας στο Π.Ν. Ιωαννίνων.
 Ο σύλλογος παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του ΠΑΣ Πρέβεζα, οι παλιοί του συμπαίκτες, δεν τον ξέχασαν. Για τον αγώνα διατίθενται προσκλήσεις των 5 ευρώ από τα μέλη του συλλόγου, οι οποίες θα είναι στη διάθεση των φιλάθλων και την ημέρα του αγώνα στο γήπεδο.


 Δημιουργία επιτροπής ανασυγκρότησης και επαναδραστηριοποίησης του ΠΑΣ Πρέβεζα
 Ωστε να συμμετέχει φέτος στο Πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας προχώρησαν φίλοι της ομάδας που συναντήθηκαν την Τρίτη το απόγευμα Δημοτική Αγορά Πρέβεζας. Το «παρών» στη συνάντηση έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Φραγκούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης Αυδίκος και Γιώργος Νίτσας, ποδοσφαιρικοί παράγοντες του Νομού, που στο παρελθόν είχαν ενασχόληση με τα διοικητικά του ΠΑΣ Πρέβεζα, πρώην μέλη του τεχνικού τιμ και απλοί φίλοι της ομάδας.
 Με καλή συνεργασία, καλή διαχείριση και καλή διάθεση μπορούν να ξεπεραστούν τα προβλήματα επεσήμανε ο κ. Φραγκούλης ο οποίος τόνισε πως ο ΠΑΣ Πρέβεζα είναι μια ιστορική ομάδα και η θέση της είναι μέσα στα γήπεδα, έστω και στο τοπικό πρωτάθλημα. Αποφασίστηκε ομόφωνα, η επιτροπή να συναντηθεί με τη διοίκηση του Αγίου Θωμά, ώστε να συζητηθεί η πιθανή συνεργασία και αύριο Παρασκευή στις 9.30 το βράδυ στη Δημοτική Αγορά να επαναληφθεί η ανοικτή συνέλευση των φίλων του ΠΑΣ, ώστε να προχωρήσουν οι εκκρεμότητες.
 Γενική διαπίστωση εξάλλου ήταν ότι είναι αδύνατον να συνεχίσει η ομάδα την ύπαρξή της ως είχε, καθώς οι οικονομικές εκκρεμότητες απομάκρυναν οποιονδήποτε ήθελε να επενδύσει και να αναλάβει τις τύχες του ΠΑΣ Πρέβεζα.


dimosprevezas