Προχωράει την αναδιάρθρωση η ΕΣΚΑΒΔΕ

Την αναδιάρθρωση των κατηγοριών ανακοίνωσε και επίσημα η ΕΣΚΑΒΔΕ μετά την Τακτική Συνεδρίαση του ΔΣ της Ένωσης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Μαΐου... 


Παρόντες ήταν οι: Γιώτης Μάκης, Τσώνος Στράτος, Ιωάννου Θανάσης, Σταυρόπουλος Σταμάτης, Νικάκης Κώστας, Χατζής Βασίλης, Δημητρίου Απόστολος, Σερέτης Γρηγόρης και Χαλκιάς Βασίλης. 
 Στο Δ.Σ αποφασίστηκε οι εκλογές για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. ΕΣΚΑΒΔΕ γίνουν στις 10/6/2012, στο Αγρίνιο (Ξενοδοχείο IMPERIAL). 
 Σε περίπτωση χρονικής σύμπτωσης των εκλογών ΕΣΚΑΒΔΕ με τις Εθνικές Εκλογές τότε θα γίνει αλλαγή ημερομηνίας κατά μια εβδομάδα των εκλογών ΕΣΚΑΒΔΕ Σχετικά με την αναδιάρθρωση των Πρωταθλημάτων και σύμφωνα με τις απόψεις των Σωματείων που εκφράστηκαν στην Συγκέντρωση που έγινε στις 29/4/2012 στην Πρέβεζα, αποφασίστηκε: 
Να σχηματιστούν τρεις (3) Όμιλοι των δέκα (10) ή πιθανόν και εννέα (9) Σωματείων ανάλογα με τις δηλώσεις συμμετοχής, για την Ανώτερη Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔE. Στους τρεις ομίλους, θα συμμετέχουν τα Σωματεία, της μέχρι σήμερα Α1 και Α2 ΕΣΚΑΒΔΕ καθώς επίσης και οι 3 πρώτες βαθμολογικά ομάδες από κάθε όμιλο της Β' Κατηγορίας.
 Σε περίπτωση συγχωνεύσεων, παραιτήσεων ή γενικότερα μη αποδοχής συμμετοχής Σωματείου στην Ανώτερη Κατηγορία, ο αριθμός των ομάδων ΔΕΝ θα συμπληρωθεί από την Β' Κατηγορία ΕΣΚΑΒΔΕ.
 Τα Σωματεία θα συμμετέχουν οικονομικά με παράβολο 900 € που θα καταβάλλεται τμηματικά (3 δόσεις). Για τα Σωματεία της Β' κατηγορίας καθώς και τα Σωματεία που δεν συμμετέχουν με ανδρικά τμήματα θα υπάρξει διαφορετική οικονομική συμμετοχή. 
Ανάλογα με την Γενική Προκήρυξη ΕΟΚ, θα είναι και η Προκήρυξη της ΕΣΚΑΒΔΕ όσον αφορά την ηλικιακή συμμετοχή των τεσσάρων (4) αθλητών. Στο Πρωτάθλημα όμως της ΕΣΚΑΒΔΕ, θα είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ η συμμετοχή των τεσσάρων (4) ή λιγότερων αθλητών σε όλη τη διάρκεια του Α' Ημιχρόνου.
 Λεπτομέρειες θα δοθούν με την αποστολή της Προκήρυξης ΕΣΚΑΒΔΕ
πηγη http:/sportsioannina.gr