Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας μερίμνησε για την κατασκευή ράμπας στην Πλατεία του χωριού.

Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας σε συνεργασία με τον Δήμο Πρέβεζας είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι απέναντι στα άτομα με κινητικές δυσκολίες. Η Εθελοντική μας Ομάδα με απόλυτο σεβασμό στο δικαίωμα όλων των κατοίκων του χωριού μας για Προσβασιμότητα σε Κοινόχρηστους Χώρους και για αξιοπρεπή διαβίωση μερίμνησε για την κατασκευή ράμπας στην Πλατεία του χωριού. Η προσπάθειά μας είχε ως στόχο τη διασφάλιση στα άτομα με κινητικές δυσκολίες μιας μεγαλύτερης αυτονομίας καθώς και της δυνατότητας να συμμετέχουν...
πλήρως σε όλες τις πτυχές της ζωής ισότιμα με τους άλλους δημότες του τόπου μας. Η προσβασιμότητα σε δημόσιους χώρους αποτελεί αναγκαία συνθήκη και παράλληλα αναφαίρετο δικαίωμα κάθε πολίτη, συμπεριλαμβανομένων και των ατόμων με κινητικά προβλήματα, προκειμένου να συμμετέχουν από κοινού και στα πολιτιστικά δρώμενα του χωριού μας. Η ομάδα μας θα συνεχίσει τον αγώνα της για προάσπιση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων με σύμμαχο όλους εσάς που μας στηρίζετε. Ένας κύκλος μόλις έκλεισε … με σκοπό να ανοίξουν ακόμη περισσότεροι.

Θερμές ευχαριστίες οφείλουμε τόσο στον κ. Βασίλη Σαρηγιαννίδη, που με ευαισθησία και ανθρωπιά στήριξε αφιλοκερδώς αυτή την προσπάθεια, όσο και στους εθελοντές μας, που χωρίς την οικονομική συνδρομή των οποίων τίποτε από όλα δεν θα είχε υλοποιηθεί, καθώς, τέλος, και σε όλους όσοι στάθηκαν αρωγοί στην προσπάθειά μας.







ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ, ΣΤΑΣΗ ΖΩΗΣ



Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΚΛΗΜΕΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ

ΠΑΝΙΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ

ΑΔΑΜΙΔΟΥ ΠΑΡΘΕΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας