23χρονος πυροβολήθηκε από Ιταλό κυνηγό κατά λάθος στην περιοχή Λούρου

Είναι κοινό μυστικό στην περιοχή μας ότι την κυνηγετική περίοδο μετακομίζουν από την Ιταλία μεγάλος αριθμός κυνηγών οι οποίοι
διαμένουν στα ξενοδοχεία της περιοχής και επιδίδονται με λυσσαλέο τρόπο στην καταστροφή της πανίδας του τόπου μας.


Εξοπλισμένοι με τα τελευταία μέσα της τεχνολογίας όσον αναφορά το κυνήγι και όχι μόνο,δηλαδή αυτόματα όπλα με περισσότερο αριθμό φυσιγγίων στη θαλάμη του όπλου, ασύρματους για επικοινωνία, ειδικούς πομπούς στο λαιμό και στα αυτιά των σκύλων για καθοδήγηση, λαπ-τοπ για να παρακολουθούν τον καιρό και την πορεία των ανέμων και άλλα αθέμιτα μέσα.



Ένα τραγικό περιστατικό όμως που συνέβη το Σάββατο(13.02.2016) στην περιοχή του Λούρου Πρέβεζας όπου οι Ιταλοί κυνηγούν αυτή την περίοδο παπιά, δείχνει και την επικινδυνότητα των οπλισμένων αυτών ανθρώπων, αφού ένας 61χρονος Ιταλός κυνηγός πυροβόλησε κατά λάθος και τραυμάτισε στο κεφάλι και την πλάτη έναν 23χρονο ομοεθνή του που ήταν μέλος της κυνηγετικής του παρέας.

Ο παθών μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Άρτας, για παροχή πρώτων βοηθειών. Η κατάστασή του αντιμετωπίστηκε άμεσα καθώς δεν τραυματίστηκε βαριά και βρίσκεται εκτός κινδύνου.



Ο 61χρονος συνελήφθη για σωματική βλάβη από αμέλεια και παράβαση της Nομοθεσίας περί όπλων από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Λούρου, οι οποίοι διενήργησαν και την προανάκριση.


prevezaposto.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας