Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νέας Σαμψούντας παρέδωσε στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων τα είδη που συγκεντρώθηκαν σε Λούρο - Ζάλογγο - Πρέβεζα (Φωτο)

Η Εθελοντική Ομάδα Δράσης Νέας Σαμψούντας – Εθελοντικό Δίκτυο Δήμου Πρέβεζας, σε συνεργασία με το τμήμα κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Πρέβεζας, την Δημοτική Ενότητα Λούρου και την Δημοτική Ενότητα Ζαλόγγου, ξεκίνησε έναν Μαραθώνιο Αγάπης , για την συγκέντρωση τροφίμων ,φαρμάκων ,γλυκών, παιχνιδιών και ρούχων με σκοπό την προσφορά τους στα παιδιά που έχει αγκαλιάσει η «Κιβωτός του Κόσμου»...
Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας παρέδωσε την μεγάλη ποσότητα που συγκεντρώθηκε την Κυριακή 13/12/2015 στην Πωγωνιανή Ιωαννίνων, μέσα σε ένα κλίμα συγκίνησης, αγάπης και χαράς. Η Ομάδα οφείλει να ευχαριστεί για την θερμή συμμετοχή όλους όσους βοήθησαν και ανταποκρίθηκαν με ζήλο και ευαισθησία για να ολοκληρωθεί με απόλυτη επιτυχία ο Μαραθώνιος Αγάπης. Ο εθελοντισμός και η αλληλεγγύη δεν σταματά σε μια στερεότυπη δράση. Όλοι μαζί μπορούμε να δώσουμε την βοήθειά μας όπου χρειάζεται .
Ένα «λιθαράκι» απ” όλους είναι απαραίτητο για να συνεχίσουμε το έργο μας.
Η Εθελοντική Ομάδα Νέας Σαμψούντας σας εύχεται Χαρούμενα Χριστούγεννα και Ευτυχισμένο το Νέο έτος . Η προσφορά σας να γίνει φώτιση, ευημερία και υγεία για όλους σας.











Η συντονιστική επιτροπή
ΚΛΗΜΕΝΤΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ
ΠΑΝΙΚΟΓΛΟΥ ΕΛΕΝΗ
ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΒΑΓΓΕΛΙΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας