Τέσσερις κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού θα τοποθετήθουν στην Δ.Ε. Λούρου

Συνολικά στην  Πρέβεζα τοποθετήθηκαν 12 κάδοι και από 4 σε Λούρο και Ζάλογγο προκειμένου να καλυφθούν συνολικά οι ανάγκες του διευρυμένου Δήμου....


Εγκατεστημένοι σε διάφορα σημεία του Δημου Πρέβεζας ( προκειμένου να υπάρχει εξυπηρέτηση όλων των δημοτών) βρίσκονται από την Τρίτη οι κώδωνες υποδοχής γυαλιού που προμηθεύτηκε ο Δήμος διευρύνοντας με αυτό τον τρόπο τον τομέα της ανακύκλωσης.
Η επιλογή των σημείων έγινε με γνώμονα την πρόσβαση των νοικοκυριών αλλά και των επιχειρήσεων εστίασης οι οποίες και διαθέτουν μεγάλο όγκο απορριμμάτων από γυαλί.

Οπως τονίζει ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Παύλος Σαραμπασίνας μπορούν να καλυφθούν και άλλα αιτήματα για τοποθέτηση κάδων εφόσον διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες αναφορικά με το είδος του γυαλιού που μπορεί να διατεθεί προς ανακύκλωση.
Οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού θα διευρύνουν την προσπάθεια που εδώ και χρόνια υλοποιεί ο Δήμος σε χαρτί, αλουμίνιο και πλαστικό δίνοντας την δυνατότητα επαναχρησιμοποίησης γυάλινων συσκευασιών που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά στα σπίτια μας και σήμερα καταλήγουν στα κοινά απορρίμματα.mypreveza.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας