Οι 16 ομάδες που θα συμμετέχουν στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας την νέα σεζον 2015-2016

Χαμόγελα και στην Καρυά Λευκάδας έφερε η άνοδος του ΠΑΣ Αχέρων Καναλακίου στην Γ΄ Εθνική, ο Α.Ο Καρυάς θα αγωνίζεται και την νέα σεζόν στην Α΄ κατηγορία ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας...


Ο Α.Ο Καρύας μετά την ολοκλήρωση των μπαράζ για την παραμονή στην Α ΕΠΣ, τερμάτισε στην 14 θέση του πρωταθλήματος 2014-15 (βλέπε εδω), και για να παραμείνει στην κατηγορία έπρεπε να ανέβει ο ΠΑΣ ΑΧΕΡΩΝ ΚΑΝΑΛΑΚΙΟΥ στην Γ΄ Εθνική και να μην πέσει ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ στην Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας από την Γ΄ Εθνική, πράγμα που έγινε!

Στα μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική κατηγορία, ο ΠΑΣ Αχέρων έχει να δώσει άλλων έναν αγώνα για την τελευταία αγωνιστική με την ΑΕ Μεσολογγίου ο οποίος θα έχει χαρακτήρα φιέστας για την ιστορική άνοδο στην Γ΄ Εθνική. Η ομάδα του Καναλακίου έχει 13 βαθμούς και έχει ήδη εξασφαλίσει την άνοδο καθώς η δεύτερη ΑΕ Μεσολογγίου έχει μόλις 8. Ο Αχέρων ξεκίνησε ιδανικά τις υποχρεώσεις του στην 8ο όμιλο με νίκη 0-1 στην έδρα του Απόλλων Ευπαλίου, την 2η αγωνιστική νίκησε στο Καναλάκι 1-0 των Σκουφά Κομποτίου ενω έβαλε τις βάσεις για την άνοδο παίρνοντας την λευκή ισοπαλία, αγωνιζόμενος τα τελευταία λεπτά με 9 παίχτες εκτός έδρας με την ΑΕ Μεσολογγίου. Την 4η αγωνιστική είχε ένα εύκολο απόγευμα εντός 4-0, με τον Απολλων Ευπαλίου και σφράγισε την άνοδο στο Κόμπότι όπου νίκησε τον Σκουφά 0-2.

Από την Β΄ ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας ανεβαίνουν στην Α΄ ΕΠΣ οι , ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ, ΠΕΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑ και Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ



Έτσι οι 16 ομάδες που θα συμμετέχουν στο επόμενο πρωτάθλημα 2015 - 2016 της Α΄ ΕΠΣ Πρέβεζας - Λευκάδας είναι οι εξής:


1 ΑΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΛΟΥΡΟΥ

2 ΠΑΣ ΔΟΞΑ ΩΡΩΠΟΥ

3 ΘΥΕΛΛΑ ΣΙΝΩΠΗΣ

4 Α.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

5 ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΓΑΣ

6 Π.Σ. ΠΡΕΒΕΖΑ

7 ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ

8 ΑΕΚ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΥ

9 ΠΑΝΛΕΥΚΑΔΙΟΣ

10 ΠΕΑΣ ΚΑΤΟΥΝΑ

11 Α.Ο. ΚΑΡΥΑΣ

12 ΑΟΝ ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ

13 Α.Ο. ΣΥΒΡΟΥ

14 Α.Ο. ΠΑΛΑΙΡΟΥ

15 ΠΑΣ ΑΜΒΡΑΚΙΚΟΣ ΒΟΝΙΤΣΑΣ

16 Α.Ο. ΠΛΑΓΙΑΣ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας