Πρέβεζα: Να ζεσταθεί η αγορά εν όψει των εορτών περιμένουν οι επαγγελματίες της πόλης

«Ύστατη ευκαιρία» για τον εμπορικό κόσμο να τονώσει τα έσοδα που έχουν πάρει την κατιούσα ελέω οικονομικής στενότητας των νοικοκυρών, αποτελεί η εορταστική περίοδος των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, στην οποία....
παραδοσιακά πραγματοποιείται σημαντικό μέρος των ετήσιων πωλήσεων. Τις ελπίδες στις γιορτές των Χριστουγέννων εναποθέτουν και οι έμποροι της Πρέβεζας ελπίζοντας να τονωθεί η κίνηση

Τα πολλαπλά έξοδα, τα τέλη κυκλοφορίας, οι φόροι, αλλά και τα κατά γενική ομολογία αυξημένα έξοδα του Δεκέμβρη, προς το παρόν «φρενάρουν» τους καταναλωτές, που προσπαθούν να δουν αν θα φτάσουν και μέχρι πού τα χρήματα τους για τις γιορτές. Τα καταστήματα περιμένουν τους δημότες, οι οποίοι είναι οι μόνοι που θα ξοδέψουν χρήματα και ο εμπορικός κόσμος ζητά από τους πολίτες να στηρίξουν τα καταστήματα της πόλης τους.

Το εορταστικό ωράριο που τίθεται σε ισχύ από την ερχόμενη Τετάρτη αναμένεται να βοηθήσει τους εμπόρους στην προσπάθεια που καταβάλλουν να αλλάξουν τη ψυχολογία των καταναλωτών. Ανοιχτά προαιρετικά θα είναι τα εμπορικά καταστήματα την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου, με προτεινόμενο ωράριο από τις 11 το πρωί μέχρι τις 3 το μεσημέρι ενώ από τις 17 του μηνός τίθεται σε ισχύ το εορταστικό ωράριο ενόψει των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. 


Εν τω μεταξύ Στην 24 απεργία που έχει κηρύξει η Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδας συμμετέχει το σωματείο εμποροϋπαλλήλων και λοιπών ιδιωτικών υπαλλήλων Πρέβεζας υπογραμμίζοντας ότι αντιστεκόμαστε σ’ αυτούς που μας θέλουν δούλους και χωρίς δικαιώματα, διαλύουν τις ζωές & τις οικογένειές μας και πολλαπλασιάζουν τα λουκέτα και την ανεργία.


http://epirusgate.blogspot.gr/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας