Έκπτωση στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Πρέβεζας θα χορηγεί έως το τέλος του 2014 το ΚΤΕΛ Πρέβεζας

Έκπτωση στα μέλη του Συλλόγου Τριτέκνων Πρέβεζας θα χορηγεί έως το τέλος του 2014 το ΚΤΕΛ Πρέβεζας, σε όλες της γραμμές του, σύμφωνα με έγγραφο που απέστειλε ο Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος του ΚΤΕΛ Σαρδελής Παναγιώτης...
Το Διοικητικό συμβούλιο ΚΤΕΛ N. Πρέβεζας Α.Ε αφού είδε με κατανόηση τα αιτήματα των τριτέκνων οικογενειών, χορηγεί έκπτωση 50% στους Φοιτητές που έχουν κάρτα Τρίτεκνου & Φοιτητική, 25% στους δύο γονείς και στα παιδιά μέχρι 23 ετών. Ακόμη σε όλους τους Τρίτεκνους Πανελλαδικά με την κάρτα Τρίτεκνου θεωρημένη για το έτος 2014.

Η έκπτωση των Τριτέκνων δεν ισχύει στις κοινοπρατούμενες γραμμές Πρέβεζα - Ιωάννινα - Λευκάδα - Βόνιτσα - Ηγουμενίτσα & επιστροφή Πρέβεζα διότι δεν χορηγήθηκε από τα άλλα συνεργαζόμενα ΚΤΕΛ. 

Η Κάρτα Μέλους θα πρέπει να φέρει θεώρηση του Συλλόγου για το έτος 2014. Οι δικαιούχοι θα πρέπει να φέρουν την κάρτα μέλους υποχρεωτικά θεωρημένη από το Σύλλογο να αναγράφεται η ημερομηνία γέννησης και όσοι ταξιδεύουν να έχουν την αστυνομική ταυτότητα και οι φοιτητές το πάσο τους.







Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας