Επίδειξη στο Δημοτικό Σχολείο Λούρου της αθλητικής ακαδημίας TAEKWONDO ΕΥΚΛΕΑΣ ΛΟΥΡΟΥ (Εικόνες)

Η Αθλητική Πολιτιστική Ακαδημία Taewon-do Ευκλέας Λούρου παρουσίασε το άθλημα του Taekwondo ITF στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου...
Λούρου την 11-11-2013. 

Με πρωτοβουλία του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων και με στόχο την ενημέρωση των μαθητών ενάντια στη βία στα σχολεία η προπονήτρια Κατσαούνου Γρηγορία και οι αθλητές της προσέφεραν ένα ξεχωριστό θέαμα στους μικρούς μαθητές οι οποίοι και ενθουσιάστηκαν.

Όπως τόνισε και η ίδια «είναι μεγάλη τιμή για την ακαδημία μας να παρουσιάζει αυτή την τόσο σπουδαία πολεμική τέχνη στα παιδιά του δημοτικού δηλαδή σε αγνούς θεατές που στόχο έχουν την παρακολούθηση και όχι την κριτική, ενός αθλήματος που εναντιώνεται στη βία γενικότερα.» 

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση έγινε και επίσημα η παρουσίαση του Πρωταθλητή Ευρώπης Τaekwondo ITF 2013 Μέμα Εμιλάνο αθλητή του Ευκλέα Λούρου.

Ένα μεγάλο μπράβο στο Διευθυντή του Δημοτικού Σχολείου, στο Σύλλογο γονέων και κηδεμόνων και στην Αθλητική Πολιτιστική Ακαδημία Taewon-do Ευκλέας Λούρου που με στόχο την ενημέρωση των μαθητών για την αποφυγή οποιαδήποτε μορφής βίας προωθούν τον Πολιτισμό και τα αθλήματα της περιφέρειας μας.

1 σχόλιο:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας