Κάλεσμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου

H Συνεταιριστική Τράπεζα Ηπείρου με την λειτουργία του παραρτήματος της στο Λούρο, οι εργασίες στο παλιό Κοινοτικό Κατάστημα στο κέντρο του Λούρου είναι σε εξέλιξη, θα συμβάλλει στην εξυπηρέτηση των κατοίκων του Λούρου αλλά και της ευρύτερης περιοχής...



Κάλεσμα συμμετοχής στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Συνεταιριστικής Τράπεζας Ηπείρου, που ολοκληρώνεται στις 22 Νοεμβρίου, απηύθυνε χθες από την Πρέβεζα η Διοίκηση του συνεταιριστικού χρηματοπιστωτικού ιδρύματος στην εκδήλωση που έγινε στην κατάμεστη αίθουσα της Θοεφανείου. Παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας Στράτου Ιωάννου, του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Νίκου Ανατολιωτάκη, του Δημάρχου Χρήστου Μπαΐλη, του Προέδρου του Επιμελητήριου Γιάννη Γιαμά, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων, μελών της Τράπεζας και πλήθος κόσμου.

Ο Πρόεδρος της Τράπεζας Ηπείρου Κώστας Ζωνίδης, ζήτησε τη στήριξη κάθε Ηπειρώτη, τονίζοντας πως είναι μονόδρομος όχι μόνο για να συνεχίσει την αυτόνομη πορεία της, αλλά κυρίως για να συνεχίσει να στηρίζει την επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξη της περιοχής. Για τη σημερινή θέση της Τράπεζας, τα σχέδια ανάπτυξής της , καθώς και για τις προκλήσεις που δημιουργεί το νέο τραπεζικό τοπίο, μίλησε από την πλευρά του ο Γενικός Διευθυντής της Τράπεζας Ηπείρου Βασίλης Τσουκανέλης.

Εργαλείο για την ενίσχυση των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και την αναπτυξιακή πορεία σε όλη την Ήπειρο χαρακτήρισε την Τράπεζα Ηπείρου ο κ. Γιαμάς στην εισαγωγική του ομιλία, ενώ στη σημασία της στήριξης της Τράπεζας Ηπείρου για την ανάπτυξη της περιοχής επεσήμαναν στο σύντομο χαιρετισμό τους ο Αντιππεριφερειάρχης Στράτος Ιωάννου και ο Δήμαρχος Πρέβεζας κ. Μπαΐλης.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο η Τράπεζα Ηπείρου είναι μοχλός ανάπτυξης. Ο ίδιος ευχαρίστησε τη διοίκηση για την ικανοποίηση του αιτήματος να δημιουργηθεί παράρτημα της Τράπεζας στο Λούρο και τόνισε ότι η τράπεζα Ηπείρου είναι γέννημα θρέμμα των Ηπειρωτών και στέκεται όρθια, ανταγωνιστική και με αξιοπρέπεια.








Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας