Επιτέλους πέρνει μπρός η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Λούρου

Η Φιλαρμονική της Δημοτικής Ενότητας Λούρου καλείτε ύστερα από "παύση" για 3 περίπου χρόνια να συνεχίσει επάξια το ρόλο της, ως ένα σημαντικό...
πολιτιστικό κύτταρο της ευρύτερης περιοχής που συμβάλλει διαχρονικά στα υγιή ιδεώδη και τις αρχές της προσφοράς για την πολιτιστική ανάπτυξη τόσο του τόπου της, όσο και ευρύτερα.

Για το σκοπό αυτό εγγράφει στη δύναμη της νέους μουσικούς ηλικίας 10 ετών και άνω, οι εγγραφές θα γίνουν την Τρίτη 15 Οκτωβρίου από της 15:00 εώς της 19:00 στην αίθουσα της Φιλαρμονικής, τα μαθήματα θα είναι δωρεάν, παράλληλα φέτος θα λειτουργήσει τμήμα ενηλίκων. Πληροφορίες στο τηλ.6972425007 Κατσαούνος Αντώνιος.

Η 1η συγκέντρωση όλων των μουσικών έχει προγραμματιστεί για την Τρίτη 15 Οκτωβρίου και ώρα 18:30, έτσι ώστε να αρχίσουν και οι πρόβες για την εμφάνιση της Φιλαρμονικής στην παρέλαση τις 28ης Οκτωβρίου.

Η Φιλαρμονική στεγάζεται στο κτίριο του πρώην Δημαρχείου και σκοπός της είναι η μουσική παιδεία και η πολιτιστική και πνευματική ανάπτυξη της Δημοτικής Ενότητας Λούρου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας