Νεκρός στο κυνήγι 58χρονος, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στον Αρχάγγελο και έχει καταγωγή τα Γιάννενα.


Ένα ακόμα, δυστυχώς τραγικό, ατύχημα στο κυνήγι, σημειώθηκε λίγο μετά τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, στο χωριό Λιάς Φιλιατών στη Θεσπρωτία...


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, σε δύσβατη περιοχή έχει τραυματιστεί θανάσιμα 58χρονος κρεοπώλης, ο οποίος διατηρεί κατάστημα στον Αρχάγγελο της Πρέβεζας, και με καταγωγή τα Γιάννενα.

Ο άτυχος 58χρονος είχε μεταβεί στην περιοχή μαζί με φίλους του για κυνήγι ορεινής πέρδικας.
Κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι αιτίες, σύντροφός του στο κυνήγι, τον πέρασε για θήραμα πυροβολώντας εναντίον του, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Στο σημείο όπου κείτεται νεκρός ο 58χρονος, βρίσκονται ήδη άντρες τις ασφάλειας Ηγουμενίτσας καθώς και 13 άτομα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Θεσπρωτίας, για την ανάσυρση του νεκρού, ενώ αναμένεται και η συνδρομή 10 αντρών από την ΕΜΑΚ Ιωαννίνων.

892fm.blogspot.gr


Το δελτίο τύπου της ΕΛ.ΑΣ.

Χθες (02-10-2013) απογευματινές ώρες, τραυματίσθηκε θανάσιμα 56χρονος ημεδαπός κυνηγός, κατά τη διάρκεια κυνηγιού, σε δασώδη περιοχή στο Λια Φιλιατών.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, τετραμελής ομάδα κυνηγών, στην οποία συμμετείχε και ο 56χρονος, μετέβη στην ευρύτερη περιοχή του Λια Θεσπρωτίας, για κυνήγι. Κατά τη διάρκεια του κυνηγιού, ο 56χρονος βλήθηκε από σκάγια κυνηγετικού όπλου των υπολοίπων κυνηγών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα και να πέσει σε χαράδρα, ύψους δέκα μέτρων.

O θανών βρέθηκε και ανασύρθηκε από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηγουμενίτσας.

Οι υπόλοιποι κυνηγοί, οι οποίοι είναι ημεδαποί, ηλικίας 31, 36 και 37 ετών, συνελήφθησαν, κατηγορούμενοι για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων ενώ τα κυνηγετικά όπλα κατασχέθηκαν.

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του θανάσιμου τραυματισμού, διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηγουμενίτσας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας