Με τις προβολές των ταινιών ''THE CROODS'' & "IRON MAN 3" συνεχίζει το προγραμμά του ο Δημοτικός Κινηματογράφος Ωρωπού (Trailer)

Συγκεκριμένα την Κυριακη 28/07/2013 στο Πολιτιστικό Κέντρο Ωρωπού θα προβληθούν δύο ταινίες στη σειρά...

Στις 20:15 η παιδική ταινία ''ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ'' και στη συνέχεια στις 22:00 η ταινία "IRON MAN 3" 


ΟΙ ΚΡΟΥΝΤΣ

Συγγραφέας/είς: Τζων Κληζ, Κρις Σάντερς, Κερκ Ντε Μίκο
Σκηνοθεσία: Κρις Σάντερς, Κερκ Ντε Μίκο
Πρωταγωνιστούν: Νίκος Κουρής, Πέτρος Σπυρόπουλος, Βασίλης Μήλιος, Σάκης Μπουλάς, Εβίτα Φιτσαντωνάκη, Αντέλα Μέρμηγκα, Ντορίνα Θεοχαρίδου, Ρόζι Παπαιωάννου
Διάρκεια: 98
Περιπέτεια, Κωμωδία, Κινούμενα σχέδια, Οικογενειακή,
Περιγραφή Οι Κρουντς μας διηγούνται την ιστορία της πρώτης μοντέρνας οικογένειας του κόσμου, που εκτυλίσσεται σε μιαν άγνωστη μέχρι σήμερα εποχή, την Κρουντάκιο Περίοδο – μια εποχή που η Μητέρα Φύση έκανε διάφορα πειράματα, με αποτέλεσμα ο πλανήτης μας να είναι γεμάτος από μια απίστευτα αλλόκοτη χλωρίδα και πανίδα. Σ’ αυτόν ακριβώς τον κωμικά επικίνδυνο κόσμο, για την οικογένεια Κρουντς αρχίζει η περιπέτεια της αναζήτησης ενός καινούργιου σπιτικού, όταν η σπηλιά της καταστρέφεται.

Trailer








IRON MAN 3 

του Σέιν Μπλακ με τους : Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ, Γκουίνεθ Πάλτροου, Ντον Τσιντλ, Μπεν Κίνγκσλεϊ, Γκάι Πιρς
Διάρκεια: 130 λεπτά
Κατηγορία: Περιπέτεια φαντασίας
Περιγραφή: Στο "Iron Man 3" ο εκκεντρικός και ιδιοφυής βιομήχανος Tony Stark θα αναμετρηθεί με τον χειρότερο μέχρι τώρα εχθρό του, τον σατανικό Mandarin.

Όταν ο κόσμος του πρωταγωνιστή απειλείται, ο Iron Man ξεκινάει μια βασανιστική αναζήτηση για να βρει τους υπεύθυνους. Στο ταξίδι αυτό το κουράγιο του δοκιμάζεται, αφού πρέπει να τα βγάλει πέρα ολομόναχος με μοναδικό όπλο την επινοητικότητα του. Σ' αυτήν την ταινία ο ήρωας θα βρει την απάντηση στο ερώτημα που τον απασχολεί χρόνια τώρα: τι είναι αυτό που κάνει τη διαφορά, η στολή ή ο άνθρωπος που την φοράει;

Trailer

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας