Ηπειρος: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών

Σε μεγάλες κτηνοτροφικές μονάδες των νομών Θεσπρωτίας και Ιωαννίνων, έχουν επικεντρώσει οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ τις έρευνες για τον εντοπισμό των επικίνδυνων κακοποιών οι οποίοι...
από την περασμένη Παρασκευή βρίσκονται στην περιοχή της Ηπείρου. 

Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου έχει ενισχυθεί, πέρα από έμψυχο δυναμικό και ειδικά εκπαιδευμένες δυνάμεις και με ένα μεγάλο αριθμό σύγχρονων ηλεκτρονικών μέσων.

Στην περιοχή επιχειρούν και 2 ελικόπτερα, ενώ έμπειροι αξιωματικοί της ΕΛΑΣ, εξακολουθούν να πιστεύουν πως οι δραπέτες κρύβονται στο Ελληνικό έδαφος και συνεχίζουν να συνιστούν υπομονή και αυτοσυγκράτηση σε όλα τα στελέχη. 

Χθες στη Ηγουμενίτσα πραγματοποιήθηκε σύσκεψη με την συμμετοχή του αρχηγού της ΕΛΑΣ αντιστράτηγο Νικόλαο Παπαγιαννόπουλο.

Οι αστυνομικές δυνάμεις συνεχίζουν να «χτενίζουν» την περιοχή με θερμικές κάμερες και άλλα σύγχρονα μέσα χωρίς όμως μέχρι στιγμής να έχουν καταφέρει να βρουν κάποια ίχνη από τους κακοποιούς. 

Οι κάτοικοι του ορεινού όγκου της Θεσπρωτίας ανησυχούν ιδιαίτερα για την δράση των κακοποιών και κλείνονται στα σπίτια τους μόλις νυχτώσει, ζητώντας να υπάρξει εντατικοποίηση των ερευνών στην περιοχή.






Δημοτικη Ραδιοφωνια Πρεβεζας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας