Η Πρέβεζα τιμά τον Κώστα Καρυωτάκη

Τη μνήμη του ποιητή Κώστα Καρυωτάκη ο οποίος έδωσε τέλος στην ζωή του στις 21 Ιουλίου του 1928 θα τιμήσει την Κυριακή 21 Ιουλίου και ώρα 9 το βράδυ ο Δήμος της Πρέβεζας, διοργανώνοντας εκδήλωση στην προβλήτα στο Βαθύ , απέναντι ακριβώς από το σημείο όπου βρίσκεται το Μνημείο για τον Καρυωτάκη. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει....
χαιρετισμούς των Δημάρχων Πρέβεζας και Τρίπολης , ομιλία από τον Πρεβεζάνο ποιητή Στέλιο Μαμφρέδα με θέμα «Η μυθολογία ενός ποιητικού συμβόλου» ,απαγγελία από την φιλόλογο-ποιήτρια Αννα Αφεντουλίδου, προβολή αρχειακού υλικού και μουσικό πρόγραμμα από το Δημοτικό Ωδείο Πρέβεζας «Σπύρος Δήμας» με τραγούδια σε ποίηση Κώστα Καρυωτάκη.

 Σύμφωνα με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο του Δήμου για θέματα πολιτισμού κ. Κοσμά Κορωναίο θα είναι μια ξεχωριστή βραδιά για την Πρέβεζα και για όλους όσοι έως και σήμερα ερχόμενοι στην πόλη αναζητούν τα ανεξίτηλα «ίχνη» που άφησε ο Κώστας Καρυωτάκης στο πέρασμά του.

 Για λόγους ασφαλείας ο δρόμος θα κλείσει για δύο περίπου ώρες και το κοινό, ακολουθώντας τα χνάρια του ποιητή μπορεί να απολαύσει περπατώντας την όμορφη διαδρομή μέχρι το Βαθύ.


πηγη...Δ.Ρ.Π

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλώ πληκτρολογήστε το σχόλιό σας